Libnet.ro
UNICEF

18:15

Piata auto din Romania a crescut cu peste 15% in ianuarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania a crescut cu peste 15% in ianuarie

Piata auto din Romania a inregistrat in ianuarie o crestere de 15,5%, la 4. 797 de unitati, o crestere similara avand si autoturismele, de 15,6%, la 3. 855 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA). continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto da semne de revenire: topul marcilor in voga

Piata auto din Romania a inregistrat in ianuarie o crestere de 15,5%, la 4. 797 de unitati, o crestere similara avand si autoturismele, de 15,6%, la 3. 855 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Dacia, in topul cresterilor in Europa. Piata auto din UE si-a continuat revenirea in ianuarie

Piata auto europeana a crescut in ianuarie pentru cea de-a cincea luna consecutiv, Dacia inregistrand cel mai bun inceput de an in topul marcilor, cu un avans de 38,9%, potrivit datelor publicate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de.

Dacia, pe val in Europa. Piata auto continua revenirea

Piata auto europeana a crescut in ianuarie pentru cea de-a cincea luna consecutiv, Dacia inregistrand cel mai bun inceput de an in topul marcilor, cu un avans de 38,9%, potrivit datelor publicate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de.

Piata auto europeana a inregistrat a cincea luna de crestere consecutiva. Dacia, in topul marcilor cu cele mai mari vanzari

Piata auto europeana a crescut in ianuarie pentru cea de-a cincea luna consecutiv. Dacia a inregistrat cel mai bun inceput de an in topul marcilor, cu un avans de 38,9%, arata datele publicate marti de.

Seful Serviciului de inmatriculari si Permise Auto din Iasi A FOST PRINS BAUT LA VOLAN

Seful Serviciului de inmatriculari si Permise Auto din Iasi, Tudor Minea, a fost prins baut la volan, in noaptea de vineri spre sambata baut la volan, cu o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in.

Politist de la Permise Auto din Iasi, prins beat la volan.

Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi, Tudor Minea, a fost prins baut la volan, in noaptea de vineri spre sambata, cu o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat, informeaza Mediafax. Tudor Minea se afla la volanul autoturismului personal, marca Volkswagen, el fiind oprit, in noaptea de vineri spre sambata, in zona Tudor Vladimirescu, din Iasi, de un echipaj al Politiei Rutiere, care efectua un control de rutina, pentru a-i depista in trafic pe soferii aflati .

Italia se afla pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, in domeniul agricol

Italia se afla, in domeniul agricol, pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, demonstrand interesul strategic al comunitatii italiene pentru agricultura romaneasca, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ONG-urile din Romania se pot promova gratuit pe Google.ro. Vezi cum

ONG-urile din Romania se pot promova gratuit pe Google. ro, prin Google Ad Grants , un program lansat de compania americana si care ofera organizatiilor non-profit posibilitatea de a-si face cunoscute initiativele in baza a 10. 000 de dolari pe luna.

2014 a inceput ca un cosmar pentru piata auto. S-au vandut doar 4 masini noi in acest judet

Vanzarile de masini din Romania incep 2014 cu greu. De exemplu in judetul Salaj, au fost inmatriculate in prima luna a acestui an numai patru autoturisme noi. Dintre cele patru masini noi vandute in judetul.

Polonezii de la ABC Data iau cu asalt piata locala de distributie: 'Vrem sa facem din Romania un hub regional'

ABC Data, cel mai mare distribuitor de echipamente IT din Europa de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, si-a anuntat in mod oficial intrarea pe piata locala si tinteste ca in urmatorii ani sa faca din tara noastra un hub regional de dezvoltare.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )