Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata auto, in schimbare: masinile necesita mai mult decat o scoala de soferi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto, in schimbare: masinile necesita mai mult decat o scoala de soferi

Piata auto este intr-o continua schimbare, constructorii de masini vin cu modele de serie din ce in ce mai puternice, astfel ca indiferent de marca si chiar daca bugetul nu depaseste 20. 000 de euro, autoturismele actuale necesita mai mult decat o. continuă pe Wall-Street Ro

Apple a cheltuit intr-un singur an de trei ori mai mult decat IBM pe rascumpararea de actiuni

Apple a cheltuit peste 56 de miliarde de dolari pentru rascumpararea de actiuni intr-o perioada de 12 luni incheiata la sfarsitul trimestrului al treilea, cel mai mult in randul companiilor incluse in indicele StandardPoors 500, potrivit.

Toate motivele pentru care femeile sufera fizic mai mult decat barbatii

In batalia dintre sexe, se vehiculeaza de mult timp femeile pot indura mai multa durere de decat barbatii. Dupa ani de cercetari, oamenii de stiinta nu tras o linie asupra putintei feminine de a indura neplaceri.

Avertismente si sfaturi pentru soferi, de la pilotul Mihai Leu

Autoturismele actuale necesita mai mult decat o scoala de soferi, spune pilotul de raliu Mihai Leu. El considera ca, modele de serie vin cu motorizari din ce in ce mai puternice si, indiferent de marca si chiar daca bugetul nu depaseste 20. 000 de euro, este nevoie de pricepere pentru a le conduce.

Un jurnalist german face dezvaluiri din interiorul gruparii Statul Islamic: Sunt mult mai periculosi decat credem noi/In fiecare zi, sute de luptatori sosesc din toate colturile lumii

Primul jurnalist occidental care a avut acces extins la teritoriile ISIS din Siria si Irak s-a intors din regiune cu o avertizare: gruparea este mult mai puternica si mult mai periculoasa decat realizeaza cei din Vest, potrivit The Independent.

Piata auto va depasi anul acesta pragul de 80.000 autoturisme noi

Piata auto va depasi anul acesta pragul de 80. 000 autoturisme noi, dupa ce in primele 11 luni vanzarile au fost de 76. 500 unitati, in crestere cu 23% fata de aceeasi perioada din 2013. Vanzarile de autovehicule noi au crescut cu 24,1% in primele 11.

Dorea sa treaca vama cu un pasaport biometric fals, care l-a costat de 20 de ori mai mult decat pretul oficial, dar a fost prins

Un cetatean moldovean a fost depistat de politistii de frontiera, in timp ce incerca sa iasa din tara cu un pasaport biometric moldovenesc falsificat. Potrivit politiei de frontiera, acesta cumparase documentul cu aproape 20 de mii de lei mai scump decat pretul oficial pentru eliberarea la termenul de trei ore.

Masa de Craciun cu produse traditionale costa de 4 ori mai mult

Pregatirea mesei pentru Craciunul de anul acesta necesita un buget minim de aproximativ 400 de lei, daca produsele sunt cumparate de la hipermarket si gatite acasa, insa bugetul se poate mari de trei-patru ori, ajungand pana la 1. 500 de lei, in cazul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )