Libnet.ro
UNICEF

15:30

Pitesti: Un barbat s-a spanzurat din cauza creditului in franci

România Liberă România Liberă,
Pitesti: Un barbat s-a spanzurat din cauza creditului in franci

Un barbat de 34 de ani, din Pitesti, a fost gasit spanzurat, joi, primele verificari ale anchetatorilor aratand ca barbatul s-a sinucis dupa ce sotia sa l-a parasit din cauza deselor certuri provocate de situatia tot mai grea a familiei, care nu mai putea face fata ratelor in franci elvetieni, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

Pitesti: Un barbat parasit de sotie din cauza certurilor privind ratele in franci elvetieni s-a spanzurat

Un barbat de 34 de ani, din Pitesti, a fost gasit spanzurat, joi, cel mai probabil, din cauza problemelor familia. in ultimele zile relatia cu sotia sa se deteriorase din cauza certurilor provocate de situatia g.

Fost viceprimar: ELCEN se opune fuziunii cu RADET din cauza unor ilegalitati

Fostul viceprimar al Capitalei, Marcel Nicolaescu, afirma ca ELCEN se opune fuziunii cu RADET din cauza unor nereguli existente la Electrocentrale Bucuresti.

43 de ACCIDENTE rutiere in numai 6 ore, din cauza zapezii

Un numar-record de accidente rutiere s-a inregistrat, in noaptea de duminca spre luni, in Suedia, din cauza ninsorilor si a temperaturilor scazute. Astfel, in decurs de numai sase ore, au avut loc 43 de.

Stare de urgenta in Bulgaria: Doua persoane au murit din cauza inundatiilor

Autoritatile din Bulgaria au declarat, duminica, stare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice, in conditiile in care numeroase orase sunt afectate de inundatii si doua persoane au murit, relateaza.

Dramatic! Val Kilmer, operat la gat din cauza unei tumori

Emotii pentru fanii lui Val Kilmer. Actorul a fost internat de urgenta din cauza unor probleme la gat, dupa ce paramedicii au fost chemati la casa starului din Malibu, saptamana trecuta.

Peste 50.000 de oameni sunt izolati din cauza ninsorilor cazute in ultimele ore. Drumurile de acces, inchise

000 de locuitori ai provinciei Henan din centrul Chinei au ramas izolati dupa ce toate drumurile de acces au fost inchise din cauza poleiului. Iarna este deosebit de aspra iar pe sosele s-au format blocaje si.

Stare de urgenta in Bulgaria din cauza inundatiilor

Inundatiile si rafalele puternice de vant au determinat declararea situatiei de urgenta, duminica, in mai multe orase din Bulgaria, relateaza Mediafax. Un baiat in varsta de noua ani si un barbat care.

Stare de urgenta in Bulgaria din cauza inundatiilor. Doua persoane au MURIT, altele sunt date disparute

Inundatiile si rafalele puternice de vant au determinat declararea situatiei de urgenta, duminica, in mai multe orase din Bulgaria, relateaza Mediafax. Un baiat in varsta de noua ani si un barbat care.

Valeriu Turcan: Am plecat din Administratia Prezidentiala din cauza dorintei Elenei Udrea de a controla politica de comunicare a Palatului Cotroceni (VIDEO)

Valeriu Turcan a declarat, miercuri seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca a demisionat din postul de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu din cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )