Libnet.ro
UNICEF

16:15

Stare de urgenta in Bulgaria: Doua persoane au murit din cauza inundatiilor

B1 B1,
Stare de urgenta in Bulgaria: Doua persoane au murit din cauza inundatiilor

Autoritatile din Bulgaria au declarat, duminica, stare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice, in conditiile in care numeroase orase sunt afectate de inundatii si doua persoane au murit, relateaza. continuă pe B1

Stare de urgenta in Bulgaria din cauza inundatiilor. Doua persoane au MURIT, altele sunt date disparute

Inundatiile si rafalele puternice de vant au determinat declararea situatiei de urgenta, duminica, in mai multe orase din Bulgaria, relateaza Mediafax. Un baiat in varsta de noua ani si un barbat care.

Autoritatile declara stare de urgenta in mai multe zone din Bulgaria din cauza inundatiilor

Doua persoane, dintre care un copil, au murit duminica in sud-vestul Bulgariei din cauza furtunilor. Alte sase persoane sunt disparute, dupa ce tara a fost lovita de inundatii si furtuni. Conditiile meteo extreme au determinat autoritatile sa declare stare de urgenta in mai mult regiuni.

Stare de urgenta in Bulgaria din cauza inundatiilor

Inundatiile si rafalele puternice de vant au determinat declararea situatiei de urgenta, duminica, in mai multe orase din Bulgaria, relateaza Mediafax. Un baiat in varsta de noua ani si un barbat care.

Dramatic! Val Kilmer, operat la gat din cauza unei tumori

Emotii pentru fanii lui Val Kilmer. Actorul a fost internat de urgenta din cauza unor probleme la gat, dupa ce paramedicii au fost chemati la casa starului din Malibu, saptamana trecuta.

Doua persoane, surprinse de o avalansa la Balea Lac

Doua persoane au fost surprinse de o avalansa la Balea Lac, informeaza B1 TV. Ele au fost scoase din zapada.

Wall Street a inchis in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor dezamagitoare privind cresterea din SUA din ultimul trimestru si din cauza proiectiilor ecomomice prudente ale marilor companii americane: Dow Jones a scazut cu 1,45%, iar Nasdaq cu 1,03%.

Fost viceprimar: ELCEN se opune fuziunii cu RADET din cauza unor ilegalitati

Fostul viceprimar al Capitalei, Marcel Nicolaescu, afirma ca ELCEN se opune fuziunii cu RADET din cauza unor nereguli existente la Electrocentrale Bucuresti.

43 de ACCIDENTE rutiere in numai 6 ore, din cauza zapezii

Un numar-record de accidente rutiere s-a inregistrat, in noaptea de duminca spre luni, in Suedia, din cauza ninsorilor si a temperaturilor scazute. Astfel, in decurs de numai sase ore, au avut loc 43 de.

Peste 50.000 de oameni sunt izolati din cauza ninsorilor cazute in ultimele ore. Drumurile de acces, inchise

000 de locuitori ai provinciei Henan din centrul Chinei au ramas izolati dupa ce toate drumurile de acces au fost inchise din cauza poleiului. Iarna este deosebit de aspra iar pe sosele s-au format blocaje si.

Uniunea Europeana va prelungi pana in septembrie efectul sanctiunilor impuse Rusiei din cauza crizei ucrainene

Uniunea Europeana va prelungi pana in septembrie efectul sanctiunilor impuse Rusiei din cauza crizei ucrainene. Totodata, va extinde lista cu cetatenii rusi si ucraineni care au interdictie de intrare pe.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )