Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pitesti: Un batran a fost amendat pentru ca a injurat un caine

B1 B1,
Pitesti: Un batran a fost amendat pentru ca a injurat un caine

Un batran de 76 ani din Pitesti a fost amendat pentru ca a injurat un caine care il trantise la pamant, relateaza Universul Argesean. Potrivit reprezentantilor politiei, batranul ar fi adresat. continuă pe B1

Pitesti: Un pensionar a fost amendat pentru ca a luat la injuraturi un caine

Un pensionar de 76 de ani din Pitesti a primit o amenda valorand 200 de lei pentru ca a injurat cainele unei femei. O doamna care iti plimba cainele a fost agresata. S-a constat ca o persoana i-a adus.

Foto Video Un pensionar a fost amendat dupa ce a fost doborat la pamant de un caine

A fost doborat la pamant de un caine iar apoi pentru ca i-au scapat cateva injurii la adresa patrupedului si a stapanei, a fost amendat de politistii locali. Este patania unui batran din Pitesti.

Moneda virtuala BitCoin a fost folosita pentru a achita integral un autoturism electric

Viitorul este aici in mod oficial. Moneda virtuala BitCoin a fost folosita pentru a achita integral o masina electrica, un Tesla S. Cumparatorul care a achitat intreaga suma doreste sa ramana anonim, insa distribuitoul care i-a vandut masina nu s-a putut abtine sa isi faca putina reclama pe aceasta tema, dupa cum se vede si in coltul din stanga jos al imaginii. Ar fi fost probabil si mai interesant daca ar fi printat-o dupa ce a cumparat-o, insa asta e [].

Maguay a fost premiata pentru performante deosebite in afaceri.

Maguay a primit din partea Camerei de Comert si Industie a Romaniei, Premiul National in Topul National al Firmelor pentru anul 2012, la categoria Industrie, Fabricarea calculatoarelor si echipamentelor periferice. Premiul a fost acordat in cadrul Galei Topului National al Firmelor, editia a XX-a, cel mai important eveniment al elitei oamenilor de afaceri din Romania, care a avut loc in data de 28 noiembrie 2013. Alte 2 premii oferite de Camera de Comert si Industire a Municipiului Bucuresti .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )