Libnet.ro
UNICEF

22:31

Pitesti: Un judecator a fost agresat de doi politisti intr-o benzinarie

B1 B1,
Pitesti: Un judecator a fost agresat de doi politisti intr-o benzinarie

Bataie intr-o benzinarie de pe Autostrada A1. Presedintele Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti a fost agresat de catre doi agenti de la Politia Autostrazi. Gabriel Apostol sustine ca, dupa o. continuă pe B1

Judecator batut de politisti intr-o benzinarie de pe Autostrada A1.

Un judecator a fost agresat de doi politisti, intr-o benzinarie, de pe Autostrada A1, informeaza realitatea TV. Este vorba despre seful Sectiei Penale de la Judecatoria Pitesti. In momentul in care s-a petrecut incidentul, judecatorul era insotit de fetita sa, in varsta de 7 ani. Magistratul ar fi fost lovit de cei doi politisti dupa ce i-a adresat fetitei sale, in spirit de gluma, o replica dintr-un film romanesc - Militia!. Potrivit avocatului Alin Anton, incidentul s-a produs duminica .

Un judecator din Arges a fost incatusat de politisti intr-o cafenea de pe autostrada

Judecatorul Gabriel Apostol, seful Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti, a fost implicat intr-un scandal pe Autostrada A1, in judetul Arges. Barbatul a fost incatusat de doi politisti care faceau parte din Politia Autostrazii.

VIDEO Un judecator din Arges spune ca a fost batut de politisti. Martorii il contrazic: El a inceput sa-i injure

Presedintele Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti, Gabriel Apostol, a fost implicat intr-un incident care a avut loc duminica seara intr-o benzinarie de pe autostrada, din judetul Arges. Barbatul a sunat la 112, la ora 22. 35, si a anuntat ca a fost agresat de doi politisti din cadrul Politiei Autostrazii, ca a fost lovit cu picioarele si a fost dat cu capul de gresie.

Bataie intre un judecator si doi politisti. Vezi cine a inceput scandalul

Un judecator si doi politisti s-au luat la bataie, noaptea trecuta, intr-o benzinarie pe Autostrada A1. Imaginile ar fi fost suprinse de camerele de supraveghere ale benzinariei. Seful Sectiei Penale de la.

Un judecator acuza ca ar fi fost batut de doi politisti de la Biroul Autostrazi. Urmarile: fractura de piramida nazala si multiple rani la maini si picioare

Un judecator de la Tribunalul Pitesti a fost batut crunt de doi politisti de la Biroul Politiei Autostrazi. Totul s-a petrecut noaptea trecuta, in jurul orelor 23. 00, intr-o benzinarie de la kilometrul 80 de pe Autostrada A1. Potrivit primelor informatii, judecatorul ar avea fractura nazala si o mana in gips.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )