Libnet.ro
UNICEF

20:30

Plagiatul Codrutei Kovesi a ajuns in Deutsche Welle: Steaua sefei DNA incepe sa apuna

B1 B1,
Plagiatul Codrutei Kovesi a ajuns in Deutsche Welle: Steaua sefei DNA incepe sa apuna

Noi acuzatii privind integritatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pun in mare dificultate sistemul de putere din Romania, care s-a sprijinit explicit pe lupta impotriva. continuă pe B1

Comentariu Deutsche Welle: Steaua Laurei Codruta Kovesi incepe sa apuna

Acuzatia de plagiat la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a iscat reactii aprinse in mass-media. Jurnalistul Horatiu Pepine de la Deutsche Welle scrie intr-un amplu comentariu ca ne aflam la un punct de cotitura si ca steaua procuroarei incepe sa apuna.

Ministrul Justitiei, despre atacurile la adresa Codrutei Kovesi: Pentru mine este intr-un fel surprinzator ca politicieni vin acum si ii contesta pe cei pe care i-au propus sau i-au numit. Iau acest lucru ca pe o intunecare temporara a ratiunii

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ca atacuri ale fostului presedinte Train Basescu la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sunt de neinteles avand in vedere ca tot el a numit-o.

Ion Cristoiu: S-ar impune ca CNATDCU sa verifice teza Codrutei Kovesi. Doamne fereste! Cum sa judece niste pamanteni pe Sfanta Jeanne dArc a Romaniei?

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal despre cel mai recent scandal, autodenuntul lui Sebastian Ghita prin care o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca si-a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )