Libnet.ro
UNICEF

15:30

Plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu

Miscarea civica Initiativa Romania a depus la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva deputatilor PRU Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de amenintare, instigare publica la savarsirea de infractiuni si incitare la ura, se precizeaza intr-un comunicat al organizatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Initiativa Romania a depus plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, dupa ce deputatii PRU i-au acuzat pe protestatarii anti-Oprea ca ar fi o grupare paramilitara care trebuie sa plateasca pentru incalcarea legii

Miscarea civica Initiativa Romania a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva deputatilor PRU Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de amenintare, instigare publica la savarsirea de infractiuni si incitare la ura. Initiativa Romania a decis sa depuna plangere penala dupa ce Sebastian Ghita a spus, despre protestatarii anti-Oprea care au manifestat joi si vineri in Bucuresti, ca Adica faceti o grupare paramilitara, stiti ca e interzis acest lucru? Cine incalca legea trebuie sa plateasca si a amenintat ca, daca se mai repeta asemenea actiuni, Partidul Romania Unita va face o actiune de riposta.

Initiativa Romania depune plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu

Declaratiile publice facute de deputatii Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu in ceea ce ii priveste pe romanii care au iesit in strada sa protesteze fata de Gabriel Oprea le-a adus acestora o plangere penala din partea miscarii civice Initiativa Romania.

Nicusor Constantinescu a depus plangere penala impotriva a doi procurori DNA Constanta si a trei judecatori

Fostul presedinte al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare in dosarul Centrului Militar Zonal, a depus o plangere penala impotriva procurorilor care au intocmit actele de urmarire penala in dosarele sale, dar si a judecatorilor care l-au condamnat.

Nicusor Constantinescu a depus o plangere penala pe numele a doi procurori DNA si a trei judecatori (VIDEO)

Nicusor Constantinescu a depus plangere penala impotriva a doi procurori DNA si a trei judecatori. Printre altele, fostul baron de Constanta, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare, ii ac.

Sebastian Ghita sustine ca la mitingul organizat joi impotriva lui Gabriel Oprea au fost mai multe persoane infiltrate (VIDEO)

Se vrea deturnarea protestelor in cazul lui Gabriel Oprea. Deputatul Sebastian Ghita sustine ca la mitigul organizat joi impotriva fostului ministru de Interne au fost mai multe persoane infiltrate care.

Deputatul Sebastian Ghita ameninta ca organizeaza o contramanifestatie impotriva celor care protesteaza in Bucuresti

Deputatul Sebastian Ghita a sustinut, vineri seara, la B1 Tv, ca aproximativ 500 de manifestanti care au demonstrat joi seara in Bucuresti au fost organizati si au intrat pe carosabil la o comanda transmisa prin statii radio.

Sebastian Ghita: Ponta si-a dat demisia dupa ce a fost informat ca existau trupe care urmau sa atace Guvernul (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita a readus in actualitate demisia fostului premier Victor Ponta. Ghita sustine ca Ponta a renuntat la functia sa pentru ca a fost informat ca existau trupe care aveau ordin sa.

Bogdan Diaconu: Avocatul Lucian Bolcas s-a inscris in PRU si va candida la un post de senator pe listele partidului

Avocatul Lucian Bolcas, care l-a reprezentat, printre altii, pe Adrian Nastase, s-a inscris in Partidul Romania Unita si va candida pentru un post de senator pe listele partidului, a declarat, sambata, pentru Agerpres, presedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

Bogdan Diaconu sustine ca ONG-urile finantate de George Soros vor sa destabilizeze tara: Un grup s-a infiltrat in randul cetatenilor, echipat cu dispozitive de comunicare si a atacat Senatul, fara ca Jandarmeria sa ia masurile legale (FOTO)

PRU condamna manifestarile violente de joi seara, din fata Parlamentului Romaniei. Presedintele partidului, Bogdan Diaconu, sustine ca un grup organizat de ONG-urile finantate de miliardarul George.

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, audiat la Parchetul instantei supreme

Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, este audiat, astazi, la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie. El sustine ca a fost citat in calitate de martor intr-un dosar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )