Libnet.ro
UNICEF

07:30

Initiativa Romania a depus plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, dupa ce deputatii PRU i-au acuzat pe protestatarii anti-Oprea ca ar fi o grupare paramilitara care trebuie sa plateasca pentru incalcarea legii

Hotnews Hotnews,
 Initiativa Romania a depus plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, dupa ce deputatii PRU i-au acuzat pe protestatarii anti-Oprea ca ar fi o grupare paramilitara care trebuie sa plateasca pentru incalcarea legii

Miscarea civica Initiativa Romania a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva deputatilor PRU Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de amenintare, instigare publica la savarsirea de infractiuni si incitare la ura. Initiativa Romania a decis sa depuna plangere penala dupa ce Sebastian Ghita a spus, despre protestatarii anti-Oprea care au manifestat joi si vineri in Bucuresti, ca Adica faceti o grupare paramilitara, stiti ca e interzis acest lucru? Cine incalca legea trebuie sa plateasca si a amenintat ca, daca se mai repeta asemenea actiuni, Partidul Romania Unita va face o actiune de riposta. continuă pe Hotnews

Initiativa Romania depune plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu

Declaratiile publice facute de deputatii Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu in ceea ce ii priveste pe romanii care au iesit in strada sa protesteze fata de Gabriel Oprea le-a adus acestora o plangere penala din partea miscarii civice Initiativa Romania.

Plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu

Miscarea civica Initiativa Romania a depus la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva deputatilor PRU Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de amenintare, instigare publica la savarsirea de infractiuni si incitare la ura, se precizeaza intr-un comunicat al organizatiei.

Nicusor Constantinescu a depus plangere penala impotriva a doi procurori DNA Constanta si a trei judecatori

Fostul presedinte al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare in dosarul Centrului Militar Zonal, a depus o plangere penala impotriva procurorilor care au intocmit actele de urmarire penala in dosarele sale, dar si a judecatorilor care l-au condamnat.

Nicusor Constantinescu a depus o plangere penala pe numele a doi procurori DNA si a trei judecatori (VIDEO)

Nicusor Constantinescu a depus plangere penala impotriva a doi procurori DNA si a trei judecatori. Printre altele, fostul baron de Constanta, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare, ii ac.

Gabriela Firea s-a RAZGANDIT: isi RETRAGE plangerea penala impotriva lui Traian Basescu. Am luat aceasta decizie pentru ca...

Gabriela Firea a anuntat aseara la un post de televiziune ca isi retrage plangerea impotriva lui Traian Basescu deoarece considera ca nu mai are timp sa faca naveta la Parchetul General.

Gabriela Firea si-a retras plangerea penala impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )