Libnet.ro
UNICEF

16:45

Plangere penala pentru parintii si copiii din Pitesti care au protestat impotriva baiatului cu ADHD

B1 B1,
Plangere penala pentru parintii si copiii din Pitesti care au protestat impotriva baiatului cu ADHD

Elevii care au protestat in urma cu o luna impotriva colegului care suferea de ADHD au ajuns miercuri la Parchetul de pe langa judecatoria Pitesti, dupa ce un ONG a depus o plangere penala. continuă pe B1

Radu Banciu, despre plangerea penala a rudelor victimelor din Colectiv care il incrimineaza si pe Raed Arafat: Este o enigma cum acest individ de joasa speta continua sa mai fie in fruntea unei institutii atat de importante (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plangerea penala depusa la Parchetul General de rudele mai multor victime din Colectiv in care sunt.

Rudele victimelor din Colectiv au depus plangere penala impotriva lui Ponta, Arafat si Banicioiu. Seful DSU si fostul premier al Romaniei isi sustin, in continuare, nevinovatia

Ancheta Colectiv i-a luat in vizor si pe coordonatorii principali ai interventiei din noaptea incendiului: Raed Arafat si Nicolae Banicioiu. Rudele celor care si-au pierdut viata in urma tragediei din noaptea de 30 octombrie 2015 vor depunde, marti, o plangere penala la Parchetul General.

COLECTIV 1 AN. Rudele victimelor din Colectiv au depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Raed Arafat si Nicolae Banicioiu

Ancheta Colectiv i-a luat in vizor si pe coordonatorii principali ai interventiei din noaptea incendiului: Raed Arafat si Nicolae Banicioiu. Rudele celor care si-au pierdut viata in urma tragediei din noaptea de 30 octombrie 2015 vor depunde, marti, o plangere penala la Parchetul General.

Deputatii au adoptat legea pentru majorarea salariilor din sanatate si educatie. Dragnea sustine ca impactul bugetar e mai redus decat spune Guvernul. Pislaru: Vindeti iluzii

Deputatii au adoptat, luni, legea pentru aprobarea OUG 20 / 2016 care aduce numeroase cresteri salariale, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, cerandu-le alesilor sa nu vanda iluzii si sa pastreze demnitatea functiei.

Gabriela Firea critica liberalii pentru organizarea mitingului din Piata Revolutiei: Capitala, blocata de sustinatorii adusi din toata tara ai Guvernului de tehnocrati

Edilul Capitalei a criticat, pe pagina sa de Facebook, liberalii pentru organizarea mitingului din Piata Revolutiei, unde au participat peste 20. 000 de oameni.

Cristian Popescu Piedone a fost trimis in judecata de Parchetul General pentru 11 acte penale prin care, in calitate de primar, a favorizat trei firme controlate de copiii sai

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost trimis, luni, in judecata pentru ca a favorizat, prin semnarea a 11 documente oficiale, trei firme controlate de copiii sai.

Ghid pentru noaptea alegerilor din SUA |OPINIE

Scrutinul prezidential are loc marti, sectiile de votare incepand sa se inchida la cateva ore dupa miezul noptii pe fusul orar din Romania deci miercuri, incepand cu ora 2 dimineata). in SUA sunt patru fusuri orare, din acest motiv rezultatele vor sosi in termenii relevanti pentru noi, in Romania de-a lungul intregii nopti de marti spre miercuri.

A cumparat de la pet-shop un animal gata bolnav: Pisoiul perfect sanatos a murit dupa patru zile si o suferinta teribila. Veterinarii trag un semnal de alarma privind magazinele din mall care comercializeaza patrupede

In timp ce pet-shop-urile fac vanzari, clientii se plang ca dau bani multi sa trateze animalele bolnave, cumparate din astfel de locuri. Uneori, din pacate, micile patrupede nici nu mai pot fi sa.

24 dintre ranitii din accidentul care a avut loc pe autostrada A2 sunt internati, in continuare, in spitale

24 dintre persoanele ranite, sambata, in accidentul care a avut loc pe Autostrada A2 se afla, in continuare, in spitale, informeaza Ministerul Sanatatii.

Meteorologii au emis avertizari cod galben de vant puternic pentru noua judete din tara

Judetele Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Neamt si Suceava sunt sub avertizare cod galben de vant puternic, emisa de ANM pana duminica la ora 15. 00 in cazul primelor patru, si pana la 14. 00, respectiv 12. 10 pentru zona de munte a celorlalte judete, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )