Libnet.ro
UNICEF

22:15

24 dintre ranitii din accidentul care a avut loc pe autostrada A2 sunt internati, in continuare, in spitale

România Liberă România Liberă,
24 dintre ranitii din accidentul care a avut loc pe autostrada A2 sunt internati, in continuare, in spitale

24 dintre persoanele ranite, sambata, in accidentul care a avut loc pe Autostrada A2 se afla, in continuare, in spitale, informeaza Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Unul dintre ranitii in accidentul de pe A2 este in stare foarte grava, la Sectia de Terapie Intensiva de la Floreasca

O persoana internata la Spitalul Floreasca in urma accidentului care a avut loc sambata dimineata pe A2 se afla in stare extrem de grava, dar stabila, la Sectia de Terapie Intensiva, informeaza News. ro.

Opt explozii au avut loc, in 2016, la imobile din tara

O explozie urmata de un incendiu a avut loc, vineri, la un imobil din Buzau. Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU, locotenent-colonel Stefan Stoian, proprietara este cea care a sunat la 112 si are arsuri pe membrele inferioare si superioare, fiind transportata la UPU al Spitalului Judetean Braila.

A cumparat de la pet-shop un animal gata bolnav: Pisoiul perfect sanatos a murit dupa patru zile si o suferinta teribila. Veterinarii trag un semnal de alarma privind magazinele din mall care comercializeaza patrupede

In timp ce pet-shop-urile fac vanzari, clientii se plang ca dau bani multi sa trateze animalele bolnave, cumparate din astfel de locuri. Uneori, din pacate, micile patrupede nici nu mai pot fi sa.

FOTO + VIDEO. A inceput evacuarea unei tabere de imigranti din Paris, care gazduieste peste 3.000 de persoane

Autoritatile franceze au inceput, vineri dimineata, evacuarea unei tabere cu peste 3. 000 de imigranti care se afla in partea de nord-est a Parisului, intre statiile de metrou Jaures si Stalingrad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3616 seconds )