Libnet.ro
UNICEF

10:30

Planul de pace in sapte puncte propus de Vladimir Putin pentru pacea in sud-estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Planul de pace in sapte puncte propus de Vladimir Putin pentru pacea in sud-estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a prezentat un plan de sapte puncte pentru stabilizarea situatiei de criza din sud-estul Ucrainei. Acesta prevede in principal ca guvernul ucrainean sa-si retraga trupele din apropierea oraselor si ca separatistii sa opreasca contraofensiva lansata cu o saptamana in urma. continuă pe Adevărul

PLANUL DE PACE in sapte puncte al lui Vladimir Putin. Conditiile de incetare a conflictului intre Kiev si rebelii prorusi

Presedintele rus, Vladimir Putin, a prezentat miercuri un plan de pace in sapte puncte, care prezinta pasii ce trebuie urmati, in opinia sa, pentru reglementarea conflictului din estul Ucrainei, relateaza BBC.

Putin: plan de pace in sapte puncte pentru solutionarea crizei ucrainene

Presedintele rus, Vladimir Putin, a prezentat miercuri un plan de pace in sapte puncte, prin care, in opinia sa, conflictul din estul Ucrainei ar putea fi reglementat, informeaza BBC News Online.

Criza din Ucraina: Vladimir Putin spera la un acord final intre Kiev si separatisti vineri si propune sapte pasi pentru pace/ Premierul Ucrainei: Adevaratul plan al lui Putin este sa distruga Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin si cel ucrainean Petro Poroshenko au ajuns la un acord privind un armistitiu permanent cu rebelii din estul tarii, anunta miercuri presedintia ucraineana, in urma unei conversatii telefonice intre cei doi lideri, scriu agentiile internationale de stiri. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Kremlinului a declarat ca Putin nu a ajuns la un acord privind un armistitiu, intrucat Rusia nu este parte a conflictului, ci asupra unor pasi pentru obtinerea pacii. Premierul ucrainean Arseni Iatseniuk spune insa ca planul de pace al lui Vladimir Putin este menit sa pacaleasca Occidentul si sa evite noi sanctiuni, potrivit Reuters. UPDATE ora 01. 00 Proiectul de dezvoltare a unor unitati de reactie in cadrul NATO ca raspuns la criza ucraineana ar urma sa coste cateva sute de milioane de euro pe an, a apreciat miercuri un general din cadrul Aliantei Nord-Atlantice, apreciind ca este vorba despre pretul unei Aparari credibile, relateaza AFP.

Iateniuk: Planul lui Putin pentru Ucraina este praf in ochi pentru occidentali

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a respins planul de solutionare a conflictului din estul separatist prorus al Ucrainei prezentat miercuri de catre Vladimir Putin, apreciind ca este vorba despre praf in ochi pentru evitarea sanctiunilor occidentale, relateaza. Mediafax.

Vladimir Putin se foloseste de tactici staliniste din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Anexarea Crimeei seamana cu anexarea Poloniei

In august 1939, in urma cu 75 de ani, Adolf Hitler si Iosef Stalin au semnat Pactul Hitler-Stalin. Oamenii celor doi dictatori au numit intelegerea drept Tratat de Pace. Minciunile, negarea vehementa, propaganda uneltele folosite de Hitler si Stalin atunci nu sunt doar istorie. 2014 ne ofera un exemplu la fel de amar: Vladimir Putin invadeaza Ucraina prin anexare.

Statul Islamic ameninta ca il va detrona pe Vladimir Putin si va elibera Caucazul, pentru sprijinul oferit Siriei

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la un videoclip difuzat pe Youtube de Statul Islamic SI) care ameninta cu detronarea lui Vladimir Putin din cauza sustinerii pe care Moscova o ofera regimului sirian si cu declansarea unui razboi in Caucaz, pentru eliberarea acestuia, scrie AFP.

Versiune ultra grea aprobata de Vladimir Putin: ajustari la noul lansator spatial rusesc numit Angara

Vladimir Putin, presedintele rus si-a dat acordul pentru inceperea lucrarilor noului lansator spatial rusesc Angara.

Vladimir Putin, apel la bunul simt al europenilor pe tema noilor sanctiuni

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel, luni, la bunul simt al europenilor, care au amenintat Moscova ca vor adopta noi sanctiuni pentru implicarea in criza din Ucraina, relateaza AFP. Sper ca bunul.

VIDEO Vladimir Putin pune la indoiala statalitatea Kazahstanului, Nazarbaev avertizeaza cu iesirea din Uniunea Euroasiatica

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat recent ca istoria Kazahstanului ca stat independent este una scurta, iar dorinta poporului kazah pentru legaturi mai stranse cu Rusia este un profunda - o retorica ce aminteste de pozitia Moscovei cu privire la Ucraina si care ii ingrijoreaza pe locuitorii din Kazahstan, relateaza The Moscow Times.

Fotografii cu Vladimir Putin sunt folosite ca tinta intr-un poligon din vestul Ucrainei

Fotografii cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin sunt folosite ca tinta pentru exercitii de tragere in poligonul din orasul Liov, din vestul Ucrainei, relateaza The Independent, in pagina online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )