Libnet.ro
UNICEF

18:01

Se plimba printr-un parc din Vaslui, cand a zarit doua femei facand ceva scandalos: Oare nu le e rusine sa faca asa ceva in public?

Antena3 Antena3,
Se plimba printr-un parc din Vaslui, cand a zarit doua femei facand ceva scandalos: Oare nu le e rusine sa faca asa ceva in public?

Daca tot s-a spus ca, la Husi, judetul Vaslui, in ultimii ani s-au facut parcuri frumoase, o huseanca a reusit sa suprinda cateva imagini cu impactul pe care il are modernizarea in cauza, asupra unora. continuă pe Antena3

Alin iesise aseara la o tigara in fata blocului, pe un bulevard din Bucuresti, cand a zarit o creatura stranie venind spre el: E in libertate prin oras!

Un bucurestean a avut parte de o surpriza de proportii asearacand se plimba pe un bulevard mare din Capitala, la doi pasi de centrul orasului. Alin a putut zari o vulpe de toata frumusetea care.

Se plimba pe o alee din Bacau, cand a inceput brusc sa tipe. Se speriase de moarte pentru ca era chiar in fata lui! in viata lui nu a vazut asa ceva in oras!

Se plimba pe o alee din Bacau, cand a inceput brusc sa tipe. Se speriase cumplit pentru ca era chiar in fata lui! Mai precis, barbatul vazuse un sarpe chiar pealeea de langa Bazinul Olimpic de.

Circula pe o strada din Cluj, cand a vazut ceva revoltator: Filmeaza, filmeaza. Asta sigur omoara pe cineva! (VIDEO)

Circula pe o strada din Cluj, cand a vazut ceva de-a dreptul revoltator. Un sofer inconstient mergea pe contrasens peBulvardul Nicolae Titulescu. Soferul a mersastfel destul de mult timp pana.

Se plimba linistit pe malul Danarii, cand a zarit o CERATURA BIZARA: Dumnezeule, avea in burta O COMOARA URIASA!

Descoperire uluitoare, pe malul Dunarii, facuta de catre un galatean care se plimba prin zona.

A murit copilul din Vaslui internat la Bucuresti cu arsuri pe 75% din suprafata corpului

Copilul de trei ani din judetul Vaslui care a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului si care a fost adus la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti a murit in noaptea de miercuri spre joi, a declarat pentru Agerpres managerul unitatii medicale, Alexandru Ulici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )