Libnet.ro
UNICEF

16:45

Plimba Ursul, jocul prin care copiii invata ca depasirea vitezei legale e costisitoare

Adevărul Adevărul,
Plimba Ursul, jocul prin care copiii invata ca depasirea vitezei legale e costisitoare

Plimba Ursul este primul joc de prevenire a vitezei excesive. Cum adultii n-ar avea posibilitatea sa il joace cat conduc, sunt implicati copiii si un dispozitiv mobil. continuă pe Adevărul

Mesajul Patriarhului Daniel, cu ocazia inceperii noului an scolar: intr-o societate in care copiii si tinerii sunt indemnati sa gandeasca in termeni de succes material, este necesara intensificarea cooperarii dintre familie, biserica si scoala

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a transmis un mesaj cu prilejul inceputului anului scolar 2016 - 2017. Astfel, el sustine ca, in contextul in care copiii si tinerii sunt indemnati sa gandeasca in termeni materiali de succes si sa se descurce individual, familia, biserica si scoala ar trebui sa isi intensifice cooperarea.

Carmen Bruma incearca procedeul SF prin care Madonna are un corp tonifiat! Detine propriul avatar!

Carmen Bruma este admirata pentru silueta impecabila, mentinuta prin sport si alimentatie echilibrata. Chiar si dupa ce a nascut, vedeta reuseste sa aiba o forma fizica de invidiat, un corp fara celulita si un abdomen de fier.

Modificari la legea RCA: Senatul a aprobat un proiect de lege prin care sunt aduse mai multe schimbari privind politele obligatorii (VIDEO)

Soferii tineri vor putea rasufla usurati, nu vor mai avea polite scumpe din cauza varstei. in plus, cartea verde va fi necesara doar pentru cei care ies din tara. Acestea sunt doar o parte dintre.

Planul prin care Uniunea Europeana va avea, pentru prima data, o armata proprie. Ce rol vor juca militarii romani

Amenintarea terorista, dar mai ales cea a Rusiei, i-au determinat pe liderii de la Paris si Berlin sa decida ca este momentul ca UE sa aiba propria sa forta militara, care pana acum a existat doar pe hartie.

Utile:Masti pentru revitalizarea parului dupa vara;5 pasi simpli prin care inveti sa fii autentica;15 mituri despre spatiu si fizica au fost demontate

Cei mai importanti doi pasi pe care ii vei face vreodata. Two-factor authentication sau autentificarea in doi pasi este unul dintre lucrurile despre care se vorbeste mult. 7 alimente perisabile care rezista mai mult decat credeai. Multe fructe, legume sau alte alimente perisabile trebuie consumate in doua, trei zile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )