Libnet.ro
UNICEF

21:01

Carmen Bruma incearca procedeul SF prin care Madonna are un corp tonifiat! Detine propriul avatar!

ADPM ADPM,
Carmen Bruma incearca procedeul SF prin care Madonna are un corp tonifiat! Detine propriul avatar!

Carmen Bruma este admirata pentru silueta impecabila, mentinuta prin sport si alimentatie echilibrata. Chiar si dupa ce a nascut, vedeta reuseste sa aiba o forma fizica de invidiat, un corp fara celulita si un abdomen de fier. continuă pe ADPM

Carmen Bruma are abdomen de fier. Iata cum poti arata la fel!

Carmen Bruma are abdomen de fier, chiar daca a trecut deja printr-o nastere. Vedeta si-a continuat stilul de viata sanatos si activ si se poate lauda acum, la aproape 40 de ani, cu o silueta de vis. Iata ce face.

Truc de vedeta! Carmen Bruma si secretul unui abdomen plat

Este una dintre cele mai frumoase vedete din Romania, iar Carmen Bruma a descoperit de-a lungul timpului cele mai tari trucuri pentru o silueta perfecta. insa prezentatoarea le imparte cu.

Ambulante negre rapesc copii, prin Bucuresti. Politia are un mesaj catre toti parintii

Isteria rapirilor de copii, din Bucuresti, pentru trafic de organe, se declanseaza de cativa ani, frecvent, prin diverse mesaje pe internet, scrie libertatea. ro. Salvarea neagra care accidenteaza.

Modificari la legea RCA: Senatul a aprobat un proiect de lege prin care sunt aduse mai multe schimbari privind politele obligatorii (VIDEO)

Soferii tineri vor putea rasufla usurati, nu vor mai avea polite scumpe din cauza varstei. in plus, cartea verde va fi necesara doar pentru cei care ies din tara. Acestea sunt doar o parte dintre.

Planul prin care Uniunea Europeana va avea, pentru prima data, o armata proprie. Ce rol vor juca militarii romani

Amenintarea terorista, dar mai ales cea a Rusiei, i-au determinat pe liderii de la Paris si Berlin sa decida ca este momentul ca UE sa aiba propria sa forta militara, care pana acum a existat doar pe hartie.

Utile:Masti pentru revitalizarea parului dupa vara;5 pasi simpli prin care inveti sa fii autentica;15 mituri despre spatiu si fizica au fost demontate

Cei mai importanti doi pasi pe care ii vei face vreodata. Two-factor authentication sau autentificarea in doi pasi este unul dintre lucrurile despre care se vorbeste mult. 7 alimente perisabile care rezista mai mult decat credeai. Multe fructe, legume sau alte alimente perisabile trebuie consumate in doua, trei zile de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )