Libnet.ro
UNICEF

21:00

PMP face apel la celelalte partide sa sustina legea pentru alegerea primarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PMP face apel la celelalte partide sa sustina legea pentru alegerea primarilor

PMP face apel la celelalte partide din opozitie sa sustina legea pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri, presedintele PMP, Eugen Tomac, care a precizat ca a cerut in Biroul permanent al Camerei Deputatilor ca acest subiect sa fie readus in actualitate in Parlament, insa presedintele de sedinta nu a dat curs acestei solicitari si nu a supus-o la vot, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

PMP vrea alegerea primarilor in doua tururi. Tomac: in regim de urgenta aceasta lege sa fie discutata

PMP face apel la celelalte partide din opozitie sa sustina legea pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri, presedintele PMP, Eugen Tomac, care a precizat ca a cerut in Biroul permanent al Camerei Deputatilor ca acest subiect sa fie readus in actualitate in Parlament, insa presedintele de sedinta nu a dat curs acestei solicitari si nu a supus-o la vot.

ASPA face apel disperat catre bucuresteni sa adopte caini din adaposturile municipalitatii

ASPA face apel disperat catre bucuresteni sa adopte caini din adaposturile municipalitatii. Centrele de adoptii au ajuns aproape la capacitate maxima, iar in lipsa spatiului autoritatile sunt obligate sa eu.

Candidatul umanistilor face apel la implicare. Mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels ii invita pe romanii care vor schimbarea clasei politice sa i se alature in campania pentru alegerile prezidentiale, ca voluntari, intr-un exercitiu democratic ce ar putea sa schimbe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )