Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL pregateste Planul B. Ministrii care ar putea zbura din Guvern daca motiunea PSD trece

Antena3 Antena3,
PNL pregateste Planul B. Ministrii care ar putea zbura din Guvern daca motiunea PSD trece

Liberalii au pregatit planul de bataie in cazul in care motiunea de cenzura va trece luni in Parlament. Nu e nicio surpriza ca Ludovic Orban va fi in continuare propunerea PNL pentru postul de premier, insa exista sanse mari ca in Parlament sa apara o noua majoritate, care sa mearga la consultarile de la Cotroceni cu o alta propunere de prim-ministru. continuă pe Antena3

VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Uraganul Laura ar putea deveni cea mai puternica furtuna care loveste coasta statului american Louisiana, lucru ce urmeaza sa se intample in primele ore ale zilei de joi, cu -potrivit mpeteorologilor - valuri de furtuna mortale, transmite Reuters.

Acest algoritm care identifica tiparele din vise poate avea un impact major in sanatate mintala

Cercetatorii declara ca au creat un instrument care identifica si cuantifica personajele, interactiunile si emotiile din visele oamenilor si care i-ar putea ajuta pe psihologi sa.

Sora primarului a ales sa candideze impotriva fratelui. Care este motivul din spatele acestei decizii

Sora primarului unei comune din Suceava candideaza impotriva fratelui ei la alegerile locale care vor avea loc la sfarsitul lui septembrie. Initial, actualul primar a ajuns in aceasta functie fiind pe lista PSD,.

Robert Negoita are coronavirus. Anuntul crunt al primarului care a plecat din PSD

Robert Negoita, primarul in functie al Sectorului 3 al Capitalei, a anuntat pe retelele sociale ca s-a infectat cu COVID-19. Totodata, acesta a precizat ca a inceput sa se simta rau in cursul zilei de marti, motiv pentru care a luat decizia de a se testa a doua zi. Miercuri, rezultatul a iesit pozitiv. Mai .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )