Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL: Theodor Stolojan este un securist al regimului Basescu, o holograma a politicii

Hotnews Hotnews,
PNL: Theodor Stolojan este un securist al regimului Basescu, o holograma a politicii

PNL sustine ca europarlamentarul Theodor Stolojan, care a criticat duminica decizia lui Crin Antonescu de a candida intr-un colegiu din Teleorman, este un securist al regimului Basescu, care n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica. In 20 de ani de cand activeaza pe scena politica romaneasca, Theodor Stolojan, un securist al regimului Basescu, n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica, se arata intr-un comunicat al PNL, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

PNL ATACA DUR: Stolojan este un SECURIST al regimului Basescu, o HOLOGRAMA A POLITICII.

PNL sustine ca europarlamentarul Theodor Stolojan, care a criticat duminica alegerea lui Crin Antonescu de a candida intrun colegiu din Teleorman, este un securist al regimului Basescu, care n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica. In 20 de ani de cand activeaza pe scena politica romaneasca, Theodor Stolojan, un securist al regimului Basescu, n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct .

PNL isi ataca fostul presedinte de partid: Stolojan este un securist al regimului Basescu, o holograma a politicii

PNL sustine ca europarlamentarul Theodor Stolojan, care a criticat duminica alegerea lui Crin Antonescu de a candida intr-un colegiu din Teleorman, este un securist al regimului Basescu, care n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica.

Theodor Stolojan: Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege lui Victor Ponta reprezentarea la Bruxelles

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege premierului Victor Ponta reprezentarea la Consiliul European de.

Theodor Stolojan: Crin Antonescu candideaza la Teleorman pentru a evita experienta urata a redistribuirii

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa ca presedintele PNL Crin Antonescu candideaza intr-un colegiu din judetul Teleorman pentru a evita experienta.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania

Eurodeputatul democrat-liberal Theodor Stolojan a sustinut duminica, intr-o conferinta de presa, ca cea de-a doua rectificare de buget facuta de Guvernul Ponta reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania: In august, dupa prima rectificare, spuneam ca pe termen scurt nu ne putem astepta la nimic bun si trebuie sa ne asteptam la ceva mai rau. Din pacate, acea previziune se adevereste. La ora actuala cresterea economica a scazut. Rectificarea bugetara a fost facuta pe o crestere economica de 1%, dar prognozele institutiilor financiare internationale au in vedere o crestere chiar de sub 1% pentru Romania. Inflatia a iesit din coridorul prevazut de catre BNR si Guvern, a afirmat Stolojan.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice a Romaniei

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca a doua rectificare bugetara facuta de acest guvern reflecta deteriorarea situatiei economice in Romania.

Theodor Stolojan i-a scris lui Martin Schulz, ingrijorat ca vizita acestuia la Targu Jiu se poate interpreta politic

Europarlamentarul Theodor Stolojan, i-a adresat o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care arata ingrijorarea fata de posibilitatea ca prezenta oficialului UE la Targu Jiu, in timpul vizitei in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )