Libnet.ro
UNICEF

22:30

Theodor Stolojan: Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege lui Victor Ponta reprezentarea la Bruxelles

B1 B1,
Theodor Stolojan: Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege lui Victor Ponta reprezentarea la Bruxelles

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege premierului Victor Ponta reprezentarea la Consiliul European de. continuă pe B1

PNL: Theodor Stolojan este un securist al regimului Basescu, o holograma a politicii

PNL sustine ca europarlamentarul Theodor Stolojan, care a criticat duminica decizia lui Crin Antonescu de a candida intr-un colegiu din Teleorman, este un securist al regimului Basescu, care n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica. In 20 de ani de cand activeaza pe scena politica romaneasca, Theodor Stolojan, un securist al regimului Basescu, n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica, se arata intr-un comunicat al PNL, citat de Mediafax.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania

Eurodeputatul democrat-liberal Theodor Stolojan a sustinut duminica, intr-o conferinta de presa, ca cea de-a doua rectificare de buget facuta de Guvernul Ponta reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania: In august, dupa prima rectificare, spuneam ca pe termen scurt nu ne putem astepta la nimic bun si trebuie sa ne asteptam la ceva mai rau. Din pacate, acea previziune se adevereste. La ora actuala cresterea economica a scazut. Rectificarea bugetara a fost facuta pe o crestere economica de 1%, dar prognozele institutiilor financiare internationale au in vedere o crestere chiar de sub 1% pentru Romania. Inflatia a iesit din coridorul prevazut de catre BNR si Guvern, a afirmat Stolojan.

Theodor Stolojan: Crin Antonescu candideaza la Teleorman pentru a evita experienta urata a redistribuirii

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa ca presedintele PNL Crin Antonescu candideaza intr-un colegiu din judetul Teleorman pentru a evita experienta.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice a Romaniei

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca a doua rectificare bugetara facuta de acest guvern reflecta deteriorarea situatiei economice in Romania.

Theodor Stolojan i-a scris lui Martin Schulz, ingrijorat ca vizita acestuia la Targu Jiu se poate interpreta politic

Europarlamentarul Theodor Stolojan, i-a adresat o scrisoare presedintelui PE, Martin Schulz, in care arata ingrijorarea fata de posibilitatea ca prezenta oficialului UE la Targu Jiu, in timpul vizitei in.

Crin Antonescu: Traian Basescu va fi suspendat din nou, daca USL castiga alegerile si Victor Ponta nu este numit premier

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, respectiv dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

Crin Antonescu: Daca Traian Basescu nu il numeste pe Ponta premier dupa alegerile parlamentare, declansam suspendarea

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

Este Traian Basescu nasul care manevreaza toate sforile? Afla in aceasta seara la QA

Judecatorul de la Curtea Suprema care l-a scapat pe Traian Basescu de un dosar de spalare de bani apare in stenogramele Blejnar vorbind despre nasul pe care il poarta in suflet. Este Traian Basescu.

Ce nu ar fi vrut Traian Basescu sa aflati niciodata!

In editia speciala de duminica, Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei lucruri pe care Traian Basescu nu si-ar fi dorit ca populatia Romaniei sa le afle. La referendum, dupa ce Traian Basescu a spus ca .

Traian Basescu se intalneste luni, la Cotroceni, cu comisarul european pentru Extindere tefan Fle

Presedintelui Traian Basescu il primeste luni, la Cotroceni, pe comisarul european pentru Extindere si Politica de vecinatate stefan Fule, informeaza Administratia Prezidentiala. Intalnirea va avea loc incepand cu ora 14:00.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )