Libnet.ro
UNICEF

12:30

PNL, vot la vedere pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Ponta. Ce acuzatii lanseaza Turcan

România Liberă România Liberă,
PNL, vot la vedere pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Ponta. Ce acuzatii lanseaza Turcan

PNL cere demisia lui Victor Ponta si va vota la vedere in Parlament pentru inceperea urmaririi penale, a declarat, vineri, vicepresedintele PNL Raluca Turcan, care a subliniat ca Ponta l-a aparat pe Dan Sova ca sa nu ajunga Justitia la el. continuă pe România Liberă

Secretarul Camerei Deputatilor: DNA cere inceperea urmaririi penale asupra premierului

Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputatilor a vorbit despre traseul cererii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul Victor Ponta. DNA cere inceperea urmaririi penale asupra premierului Victor Ponta,.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta. Premierul l-a facut ministru pe Sova si a luat bani necuveniti de la el

Procuroarea sefa a DNA solicita incuviintarea cererii de urmarire penala pentru deputatul Victor Ponta, care in perioada in care se presupune ca a savarsit infractiunile de conflict de interese a indeplinit functia de prim-ministru, potrivit unui comunicat al institutiei.

Procurorul general, Tiberiu Nitu, despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Ponta: Un dosar care isi va urma cursul

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat, vineri, intrebat despre declansarea urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta, ca este un dosar pe rol care isi va urma cursul, informeaza.

Ce spune procurorul general despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Victor Ponta

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat, vineri, intrebat despre declansarea urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta, ca este un dosar pe rol care isi va urma cursul. Tiberiu Nitu a fa.

Calendarul votului pentru ridicarea imunitatii lui Ponta. Cum poate fi amanat cazul Ponta pana in toamna

Premierul Victor Ponta ar putea scapa de inceperea urmaririi penale, si implicit de suspendarea sa din functia de sef al Guvernului, cel putin pana la toamna, daca deputatii vor forta la limita Regulamentul Camerei Deputatilor, care a fost modificat recent, in favoarea celor certati cu legea.

Partidul lui Gabriel Oprea, inca o racolare de la PNL: seful Comisiei pentru regulament din Senat a trecut la UNPR

Senatorul liberal Sebastian Grapa a dezertat de la PNL si s-a inscris in UNPR, potrivit unui comunicat al partidului condus de Gabriel Oprea. Transferul este unul de marca, dat fiind ca Sebastian Grapa este presedinte al Comisiei pentru Regulament din Senat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )