Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce spune procurorul general despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Ce spune procurorul general despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Victor Ponta

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat, vineri, intrebat despre declansarea urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta, ca este un dosar pe rol care isi va urma cursul. Tiberiu Nitu a fa. continuă pe Antena3

Procurorul general, Tiberiu Nitu, despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Ponta: Un dosar care isi va urma cursul

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat, vineri, intrebat despre declansarea urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta, ca este un dosar pe rol care isi va urma cursul, informeaza.

Secretarul Camerei Deputatilor: DNA cere inceperea urmaririi penale asupra premierului

Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputatilor a vorbit despre traseul cererii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul Victor Ponta. DNA cere inceperea urmaririi penale asupra premierului Victor Ponta,.

PNL, vot la vedere pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Ponta. Ce acuzatii lanseaza Turcan

PNL cere demisia lui Victor Ponta si va vota la vedere in Parlament pentru inceperea urmaririi penale, a declarat, vineri, vicepresedintele PNL Raluca Turcan, care a subliniat ca Ponta l-a aparat pe Dan Sova ca sa nu ajunga Justitia la el.

Presedintele Camerei Deputatilor: Am primit de la procurorul general sesizarea cu privire la domnul deputat Victor Ponta. Am convocat Biroul Permanent al Camerei pentru a demara procedurile

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat vineri ca a primit de la procurorul general sesizarea cu privire la deputatul Victor si a convocat Biroul Permanent al Camerei la ora 17:00 in acest sens,.

Ce spune data nuntii despre casnicia ta

Asa cum data nasterii iti poate influenta viata, ziua nuntii iti poate influenta casnicia. Iata ce spun specialistii AstroTwins fondatorii site-ului Love Zodiac), despre fiecare zodie in parte. Nunta in.

Ce spune presedintele Iohannis despre rezolvarea conflictului din R. Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, in care spune ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, iar tara noastra sprijina negocierile in formatul 5+2, se arata in mesajul transmis de seful statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )