Libnet.ro
UNICEF

14:30

PNL vrea preluarea guvernarii prin motiune de cenzura, convins ca nu se pot face anticipate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PNL vrea preluarea guvernarii prin motiune de cenzura, convins ca nu se pot face anticipate

Co-presedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au declarat luni ca doresc preluarea guvernarii prin initierea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Ponta si negocierea unei majoritati in actualul Parlament, deoarece alesii nu ar vota in. continuă pe Wall-Street Ro

PNL vrea motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta

ACTUALIZARE 15:30 Blaga: Predoiu ramane optiunea PNL pentru functia de premier Catalin Predoiu ramane optiunea PNL pentru functia de premier daca Guvernul Ponta va pica la motiunea de cenzura, a declarat azi co-presedintele PNL, Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa. *PNL vrea ca primarii si sefii de CJ sa fie alesi in 2 tururi de scrutin.

PNL vrea ca primarii si sefii de Consilii Judetene sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar numarul parlamentarilor sa scada

PNL vrea ca primarii si sefii de Consilii Judetene sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar numarul parlamentarilor sa scada, au anuntat luni co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga intr-o conferinta de presa. Blaga a spus ca PNL cere conducerii Parlamentului sa puna pe ordinea de zi din aceasta sesiune un proiect de lege pentru schimbarea legislatiei electorale.

PNL vrea ca primarii si sefii de CJ sa fie alesi in 2 tururi de scrutin

PNL vrea ca primarii si sefii de Consilii Judetene CJ) sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar numarul parlamentarilor sa scada, au anuntat co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa.

Planurile PNL pentru preluarea puterii

Liberalii vor sa formeze un nou Guvern, fiind dispusi sa negocieze cu aliatii PSD pentru a schimba majoritatea parlamentara. PNL are in vedere si modificarea legislatiei electorale.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )