Libnet.ro
UNICEF

23:30

Podul Ciurel a fost inaugurat sambata dimineata. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea: Este cea mai mare lucrare de infrastructura din tara (VIDEO)

B1 B1,
Podul Ciurel a fost inaugurat sambata dimineata. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea: Este cea mai mare lucrare de infrastructura din tara (VIDEO)

Podul Ciurel, cel care face legatura intre Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei,a fost inaugurat sambata dimineata. Vestea ca bucurestenii pot circula pe Ciurela fost data chiar de catre. continuă pe B1

Bucurestenii pot circula pe podul Ciurel incepand din aceasta dimineata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata.

GABRIELA FIREA: incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe podul Ciurel

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata. incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe Ciurel . ) care simplifica foarte mult legatura dintre cele doua artere - Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei, afirma Firea.

Gabriela Firea: Sambata se da drumul la circulatie pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca circulatia pe Podul Ciurel se va deschide sambata.

GABRIELA FIREA: Sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel, dar a reprosat intarzierile aparute la acest proiect proprietarului unei case din zona, membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care a atacat in instanta autorizatia de construire.

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

Gabriela Firea: Sambata se deschide circulatia pe podul Ciurel (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca lucrarile la podul Ciurel s-au finalizat, circulatia pe acesta deschizandu-se sambata. Gabriela Firea: S-au platit in plus aproape 10 milioane de euro.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Gabriela Firea anunta ca sambata va fi dat circulatiei Podul Ciurel-Nod Virtutii

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel, iar circulatia pe pod va fi reluata sambata, 19 septembrie, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei. Lucrarile la pasaj au fost pornite in 2010 si termenul de finalizare trebuia sa fie in decembrie 2014, acum aproape sase ani.

Cum arata Podul Ciurel, care va fi deschis circulatiei sambata (FOTO)

Dupa deschiderea Magistralei 5, bucurestenii vor asista la o noua inaugurare cu fast in acest weekend. Pasajul rutier Ciurel din Capitala se va deschide sambata, potrivit unui anunt facut de primarul Gabriela.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )