Libnet.ro
UNICEF

19:15

GABRIELA FIREA: Sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel, dar a reprosat intarzierile aparute la acest proiect proprietarului unei case din zona, membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care a atacat in instanta autorizatia de construire. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea anunta ca sambata va fi dat circulatiei Podul Ciurel-Nod Virtutii

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel, iar circulatia pe pod va fi reluata sambata, 19 septembrie, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei. Lucrarile la pasaj au fost pornite in 2010 si termenul de finalizare trebuia sa fie in decembrie 2014, acum aproape sase ani.

Gabriela Firea: Sambata se deschide circulatia pe podul Ciurel (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca lucrarile la podul Ciurel s-au finalizat, circulatia pe acesta deschizandu-se sambata. Gabriela Firea: S-au platit in plus aproape 10 milioane de euro.

Gabriela Firea: Sambata se da drumul la circulatie pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca circulatia pe Podul Ciurel se va deschide sambata.

GABRIELA FIREA: Mijloacele de transport in comun, suplimentate si dezinfectate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat astazi ca, in contextul inceperii noului an scolar, a fost suplimentat numarul de autobuze, tramvaie si troleibuze in trafic, fiind asigurate curatenia si dezinfectarea acestora.

GABRIELA FIREA: Anumite interese ii indeparteaza pe bucuresteni de a avea cat mai curand cele 100 de tramvaie

Primarul general Gabriela Firea s-a declarat dezamagita de afirmatiile aparute in spatiul public in legatura cu licitatia pentru cele o suta de tramvaie, mentionand ca anumite interese ii indeparteaza pe bucuresteni de a beneficia cat mai curand de aceste mijloace de transport in comun.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Se intampla sambata, 19 septembrie, in Bucuresti! Gabriela Firea a facut anuntul mult asteptat acum

Joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca a fost finalizat un proiect inceput in anul 2010, si care avea ca termen de finalizare decembrie 2014. Gabriela Firea a facut anuntul. Se intampla sambata Gabriela Firea a anuntat ca, lucrarile la Pasajul Ciurel au fost finalizate. Sambata 19 septembrie va fi deschisa circulatia .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Anul scolar 2020-2021. Parintii s-au incaierat cu politistii, din cauza mastilor. Totul a pornit de la Gabriela Firea

Dupa ce marti dimineata, la o scoala din Militari, Gabriela Firea si sotul ei s-au pozat alaturi de copii lor intr-o sala de clasa, a iesit un scandal urias. Cativa parinti s-au luat la bataie cu fortele de ordine. Parintii s-au incaierat cu politistii din cauza mastilor. Scandalul a pornit de la Gabriela Firea La .

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )