Libnet.ro
UNICEF

08:30

Podurile Traian si Garibaldi din Cluj, refacute integral.

România Liberă România Liberă,
Podurile Traian si Garibaldi din Cluj, refacute integral.

Primaria Cluj-Napoca va reconstrui integral podurile Traian si Garibaldi. Anuntul a fost facut de primarul Emil Boc, dupa ce o expertiza tehnica, ce a fost dispusa de municipalitate, a recomandat aceasta solutie si in contextul in care s-a prabusit o parte a trotuarului de pe Podul Traian. Cele doua poduri vor avea, dupa reconstructie, fiecare cate patru benzi de circulatie auto, cate doua piste pentru biciclete si trotuare, a declarat primarul Clujului, Emil Boc. Cele mai mari probleme . continuă pe România Liberă

Agentia de software MindMagnet din Cluj tinteste afaceri de 750.000 de dolari

Agentia de software MindMagnet din Cluj-Napoca tinteste anul acesta afaceri de circa 750. 000 de dolari, in crestere cu circa 15% fata de 2012, conform oficialilor companiei. Compania mizeaza, pe langa alte proiecte, si pe aplicatia CashControl care a.

Hotelul Continental din Cluj-Napoca, cumparat de omul de afaceri Ioan Bene, va deveni o unitate de lux

Renumitul Hotelul Continental din Cluj-Napoca a fost cumparat de omul de afaceri Ioan Bene, proprietar al companiei Napocamin, contra sumei de 5 milioane de euro. Hotelul a fost inchis aproape un deceniu, rastimp in care s-a degradat masiv, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )