Libnet.ro
UNICEF

11:45

Poezia compusa de Flick pentru Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Antena3 Antena3,
Poezia compusa de Flick pentru Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

La cateva zile dupa ce Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, Flick, poetul plin de umor de la Radio Zu, a compus o poezie. continuă pe Antena3

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

EXCLUSIV Lovitura de teatru! Ce decizie socanta a luat Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubitul croat

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Daniela Crudu, decizie socanta dupa ce .

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

INFORMATII-SOC: S-A AFLAT DE CE Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de IUBITUL EI! ASTA E PREA DE TOT!

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, duminica dimineata. GALERIE FOTO NECENZURATA) Vedeta a ajuns de urgenta.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5:30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate.

COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

Momente de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

INCREDIBIL ASA CEVA! CRUDUTA a fost ARSA cu TIGARA pe fata CLIPELE de COSMAR pentru Daniela nu s-au oprit aici! (GALERIE FOTO)

Drama prin care a trecut Daniela Crudu este nemarginita. Pentru focoasa bruneta, actuala poveste tumultoasa de dragoste, incheiata cu un atac de furie si violenta din partea barbatului, nu este prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )