Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pokemon Go, noul joc devenit hit: e mai folosit decat Tinder sau WhatsApp

Adevărul Adevărul,
Pokemon Go, noul joc devenit hit: e mai folosit decat Tinder sau WhatsApp

Nintendo a reusit sa dea lovitura in 2016 cu un nou joc cu pokemoni. De data aceasta iti folosesti telefonul si cauti in realitatea pokemonii. continuă pe Adevărul

Le-a cerut unor muncitori niste maruntis, insa a primit mai mult decat se astepta

Un barbat fara adapost care le-a cerut cativa bani unor muncitori care lucrau la o casa a primit mai mult decat se astepta, scrie Daily Mail. Muncitorii l-au intrebat mai intai.

Viteza de crestere a importurilor, de trei ori mai mare decat a exporturilor. Deficitul comercial se adanceste

Importurile au accelerat puternic, avansand cu 12,2% pana la 5,65 miliarde de euro in luna mai 2016, timp in care exporturile de marfuri au crescut doar cu 4,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 4,67 miliarde de euro, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Importurile au cunoscut o crestere de trei ori mai rapida decat exporturile Romaniei in luna mai

Importurile de marfuri ale Romaniei au crescut puternic, avansand cu 12,2% pana la 5,65 miliarde euro, in timp ce exporturile au inregistrat si ele o crestere cu 4,1% in luna mai fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 4,67 miliarde de euro.

FOTO + VIDEO. Prima zi a summitului NATO de la Varsovia. SUA va trimite, anul urmator, pana la 1.000 de militari in Romania. Stoltenberg: Colaborarea NATO - UE e mai importanta decat oricand

18 presedinti, 21 de sefi de guvern, 41 de ministri de Externe si 39 de ministri ai Apararii participa, vineri si sambata, la summitul NATO de la Varsovia, prezentat de autoritatile poloneze drept cel mai mare din istoria Aliantei Nord-Atlantice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )