Libnet.ro
UNICEF

22:45

Politia din Thailanda are o divizie speciala care vaneaza jucatorii de Pokemon Go

Playtech Playtech,
Politia din Thailanda are o divizie speciala care vaneaza jucatorii de Pokemon Go

Politia din Thailanda ia masuri dure impotriva unor jucatori de Pokemon Go. Anul acesta, Bangkoka fost inclus printre cele mai aglomerate orase din lume. Traficul din capitala Thailandei este deja unul infernal, iar Pokemon Go se pare ca a reusit sa inrautateasca situatia in mod considerabil. De fapt, neatentiapietonilor si a soferilor care accesau jocul []. continuă pe Playtech

Un bicilist care livra mancare la domiciliu, trantit de un barbat care a intrat cu masina in el. Politia din Toronto cere ajutor public pentru a-l demasca pe individ (VIDEO)

Politia din Toronto cauta patru barbati care au fost martori in momentul in care un taxi a dat cu masina peste un biciclist care livra mancare la domiciliu. Politia a primit un apel cu privire.

Principesa Margareta, mesaj pentru romani: Va urez din inima, fiecaruia dintre cei care ne-ati stat alaturi, calde multumiri

La o saptamana de la inmormantarea Reginei Ana, principesa Margareta a transmis romanilor un mesaj emotionant, in care le multumeste ca au fost alaturi de familia regala, transmite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )