Libnet.ro
UNICEF

18:15

Politia raporteaza cea mai mica valoare a criminalitatii din ultimii cinci ani

Adevărul Adevărul,
Politia raporteaza cea mai mica valoare a criminalitatii din ultimii cinci ani

Reprezentantii Politiei Romane sustin ca au inregistrat in primele noua luni din 2013 cea mai mica valoare a criminalitatii din ultimii cinci ani. Acest trend, spun ei, se mentine dupa ce anul 2012 a fost primul an in care, dupa noua ani, criminalitatea sesizata nu a mai inregistrat cresteri, ci o scadere cu 5,66%. continuă pe Adevărul

Cum arata femeia care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mica talie

Katie Jung s-a nascut in 1937 si inca din adolescenta si-a dorit sa aiba o talie de viespe, asemenea femeilor din Epoca Victoriana. insa la 38 de ani a inceput sa ia masuri drastice. Katie a inceput.

De 20 de ani la Arad se organizeaza cea mai importanta expozitie medicala din Romania Ar Medica

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 7-9 noiembrie, la Complexul Expozitional - Expo Arad, cea mai importanta expozitie medicala din Romania - AR-Medica.

Profit-record pentru cea mai mare companie energetica din Moldova

Cel mai mare distribuitor de energie electrica din Republica Moldova, compania Gas Natural Fenosa a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit operational de 22 milioane de euro circa 383 de milioane de lei), in crestere cu 15,6% fata de cel din perioada similara a anului 2012.

L-a intrecut pe Bieber! Katy Perry a devenit cea mai urmarita persoana de pe Twitter!

Dupa Lady Gaga si Justin Bieber a venit randul lui Katy Perry sa devina cea mai urmarita persoana de pe reteaua de socializate Twitter. Luni, cantareata l-a deposit pe Bieber cu 20. 000 de followers, asta dupa ce Bieber s-a aflat in top vreme de noua luni. Inaintea lui, Lady Gaga a dominat clasamentul vreme de doi ani.

Katy Perry a devenit personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, depasindu-l pe Justin Bieber

Cantareata Katy Perry l-a surclasat pe Justin Bieber in randul fanilor de pe Twitter, devenind cea mai urmarita personalitate de platforma de microblogging. Cu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a.

Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Meteorologii rusi, care au studiat evenimentele ce tin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a inghetat: vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani. Dupa zarva.

Leul romanesc, regele valutelor din Europa. Moneda nationala este cea mai PERFORMANTA din UE

Romanii nu domina topurile europene la capitolul nivel de trai, dar, in schimb, leul da clasa multor valute din Europa. Dupa primele 10 luni ale anului, leul a devenit cea mai performanta moneda din Uniunea.

Leul este cea mai performanta moneda din UE

La finalul primelor zece luni ale anului, leul este cea mai performanta moneda din UE, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata Euro comparativ cu cotatia din ianuarie, a declarat Silviu Pojar, manager de vanzari al casei de brokeraj Noble.

Topul personalitatilor medicale in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii o plaseaza pe Dr. Oana Cuzino pe prima pozitie intre personalitatile medicale in care au cea mai mare incredere, cu un procent de 27%, potrivit unui studiu realizat in octombrie de Exact Cercetare si Consultanta, in colaborare cu Link Resource.

Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )