Libnet.ro
UNICEF

21:30

De 20 de ani la Arad se organizeaza cea mai importanta expozitie medicala din Romania Ar Medica

Adevărul Adevărul,
De 20 de ani la Arad se organizeaza cea mai importanta expozitie medicala din Romania Ar Medica

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 7-9 noiembrie, la Complexul Expozitional - Expo Arad, cea mai importanta expozitie medicala din Romania - AR-Medica. continuă pe Adevărul

Piovaccari povesteste cea mai mare emotie traita la Steaua

Atacantul italian Federico Piovaccari traieste la Steaua cea mai buna perioada din cariera de jucator profesionist.

Dinamo a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, 5-0 cu Chindia Targoviste

Dinamo obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, reusind sa castige cu 5-0 meciul de pe teren propriu disputat impotriva echipei de liga a treia Chindia Targoviste. Echipa.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, pusa in vanzare de Orange

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat joi ca incepand cu 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pentru 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si care are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, vanduta de Orange la preturi de la 349 de euro impreuna cu abonament de 25 de euro pe doi ani

Orange a anuntat joi ca incepand din 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

Cea mai noua agentie de pariuri din Romania: LSbet.com

LSbet. com s-a extins rapid pe Piata Internationala, fiind una dintre cele mai bune case de pariuri din lume, oferind jucatorilor cele mai bune cote si servicii. Oferim servicii jucatorilor cu experienta, precum si celor incepatori, in mai mult de 20 de tari.

Leul este cea mai performanta moneda din UE

La finalul primelor zece luni ale anului, leul este cea mai performanta moneda din UE, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata Euro comparativ cu cotatia din ianuarie, a declarat Silviu Pojar, manager de vanzari al casei de brokeraj Noble.

Topul personalitatilor medicale in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii o plaseaza pe Dr. Oana Cuzino pe prima pozitie intre personalitatile medicale in care au cea mai mare incredere, cu un procent de 27%, potrivit unui studiu realizat in octombrie de Exact Cercetare si Consultanta, in colaborare cu Link Resource.

Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities.

Leul ramane cea mai performanta moneda din UE

O analiza a casei de brokeraj Nobel Securities arata ca leul este, la finalul primelor zece luni, cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE), fiind singura singura care inregistreaza o crestere in fata euro, comparativ cu cotatia din luna ianuarie, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Infosys plateste cea mai mare amenda din outsourcing. A incalcat legile imigratiei

Compania indiana Infosys va plati o amenda de 34 milioane dolari pentru incalcarea legislatiei in domeniul imigratiei din Statele Unite, la angajarea de personal de inalta calificare din strainatate, aceasta fiind cea mai mare penalizare aplicata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )