Libnet.ro
UNICEF

17:15

Politic Show: Troc de milioane de euro pentru regionalizare; Eugen Tomac: In 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu; Reconciliere ratata in USL; Maior l-a lasat pe Pop cu mana-n aer

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Troc de milioane de euro pentru regionalizare; Eugen Tomac: In 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu; Reconciliere ratata in USL; Maior l-a lasat pe Pop cu mana-n aer

Akos Mora, senatorul incompatibil, asteapta decizia plenului: Nu demisionez. Interpretarea ANI e exagerata. Senatorul PNL Akos Mora, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a cerut Senatului demiterea ca urmare a unei decizii definitive si irevocabile a instantei. Ponta: Am auzit ca Basescu a avut o parere foarte buna despre PSD; daca vrea sa se inscrie, nu-l primim. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora PSD va avea propriul candidat la Presedintie. continuă pe Hotnews

Electrocarbon ar putea imprumuta 15 milioane de euro pentru constructia de microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana.

CE a semnat un acord de 4 milioane de euro pentru un proiect european

Comisia Europeana CE) a semnat un acord in valoare de 4 milioane de euro cu un consortiu de 14 institute de cercetare, asociatii si societati de consultanta europene, pentru un proiect pe trei ani numit CIVITAS Capital, potrivit unui anunt publicat pe site-ul institutiei.

Romarm a incheiat un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc

Compania Nationala ROMARM a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Potrivit acestuia, durata contractului este de cateva luni, pana in primavara anului viitor martie-aprilie). Documentul asigura incarcarea capacitatii de productie integrala a Uzinei Mecanice Cugir. Totodata, contractul deschide noi oportunitati pentru furnizarea de alte produse: sisteme complete de armament si munitie.

Romarm a incheiat un contract de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Maroc

Compania de stat Romarm a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc.

Subiectele zilei: Miza in Dosarul ICA. Domeniul de 60 de milioane de euro al lui Voiculescu; Peste 60% din romani dau spaga personalului medical. Care sunt cele mai bune spitale; DW: Ce implicare are George Soros la Rosia Montana

Efectul asupra trecerilor de pietoni al licitatiilor in familie de la CNADNR. Firma pe care o detine fratele directorului de achizitii de la Compania de Drumuri si o alta societate au castigat un contract, de 6 milioane de euro, pentru lucrari de. Guvernul da 16,7 milioane de euro pe 600 microbuze scolare pentru primarii care nu pot angaja soferi. Primar: Ai mancare-n frigider, dar n-ai voie sa-l deschizi. Pana la sfarsitul acestui an, Guvenul va cumpara, prin ministerul condus de.

WineRo a investit 7 milioane euro in podgoria Aliman, din 2006

Producatorul de vinuri WineRo a investit 7 milioane de euro, din 2006 si pana in prezent, in domeniul Aliman, din judetul Constanta, bani care au fost directionati catre achizitia terenului, plantarea a 80 de hectare cu vita nobila, achizitia de echipamente pentru intretinerea viei, linii de sortare manuala si alte echipamente de vinificare.

VIDEO Astra Vagoane Arad trimite catre Brazlia primul tren de pasageri, ca parte a unui contract de 116 milioane euro

Prima garnitura de vagoane fabricate la Arad pentru Brazilia, de catre Astra Vagoane Calatori SA, a parasit luni uzina, indreptandu-se catre portul Constanta, scrie publicatia vestic. ro. Vagoanele vor face cam 40 de zile din Costanta si pana in tara sud-americana unde pana la final de an vor fi puse in folosinta.

Perchezitii de amploare la opt persoane care sunt suspectate ca au prejudiciat statul cu peste doua milioane de euro

34 de perchezitii sunt efectuate de catre politistii bihoreni la locuintele a opt persoane suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2 milioane Euro, prin evaziune fiscala.

Teamnet va furniza MAE un portal de 4,5 mil. euro pentru facilitarea obtinerii vizei pentru Romania

Integratorul Teamnet International va furniza Ministerului Afacerilor Externe MAE) un portal care va facilita accesul cetatenilor straini la procesul de obtinere a vizelor pentru Romania, valoarea contractului fiind de 20,4 milioane de lei, TVA.

Romtelecom va furniza STS echipamente de 6,4 milioane lei pentru sistemul de urgenta 112

Romtelecom va furniza Serviciului de Telecomunicatii Speciale, operatorul sistemului de apeluri de urgenta 112, echipamente IT and C in valoare de 6,45 milioane lei, care vor conecta dispeceratele politiei, ambulantei si pompierilor cu statiile de interventie ale acestora organizate la nivelul oraselor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )