Libnet.ro
UNICEF

19:00

Subiectele zilei: Miza in Dosarul ICA. Domeniul de 60 de milioane de euro al lui Voiculescu; Peste 60% din romani dau spaga personalului medical. Care sunt cele mai bune spitale; DW: Ce implicare are George Soros la Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Miza in Dosarul ICA. Domeniul de 60 de milioane de euro al lui Voiculescu; Peste 60% din romani dau spaga personalului medical. Care sunt cele mai bune spitale; DW: Ce implicare are George Soros la Rosia Montana

Efectul asupra trecerilor de pietoni al licitatiilor in familie de la CNADNR. Firma pe care o detine fratele directorului de achizitii de la Compania de Drumuri si o alta societate au castigat un contract, de 6 milioane de euro, pentru lucrari de. Guvernul da 16,7 milioane de euro pe 600 microbuze scolare pentru primarii care nu pot angaja soferi. Primar: Ai mancare-n frigider, dar n-ai voie sa-l deschizi. Pana la sfarsitul acestui an, Guvenul va cumpara, prin ministerul condus de. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu ar putea afla joi sentinta in dosarul ICA, in care este acuzat de spalare de bani

Dan Voiculescu ar putea afla joi sentinta in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare. Fostul senator este PC acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60 milioane euro.

Dan Voiculescu, cinci ani cu executare, in dosarul ICA

Puterile telepatice ale omului de afaceri Dan Voiculescu par sa scada, dupa ce, ieri, Justitia a decis sa il condamne la 5 ani de inchisoare, cu executare, in dosarul ICA.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii vor ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu afla astazi sentinta in dosarul in care este acuzat de coruptie. Risca 12 ani de inchisoare

La mai bine de patru ani de la debutul procesului, magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa pronunte, joi, sentinta in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de fapte de coruptie, alaturi de alte 12 persoane. Omul de afaceri risca 12 ani de inchisoare, insa decizia de astazi nu va fi una definitiva.

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa dea joi sentinta in dosarul ICA al lui Dan ...

Instanta Tribunalului Bucuresti este asteptata sa dea joi sentinta in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu si alte 12 persoane sunt acuzati de fapte de coruptie, transmite Mediafax. Instanta Tribunalului Bucuresti a finalizat in 29 august dezbaterile in dosarul privind privatizarea ICA si a anuntat ca sentinta va fi pronuntata in 12 septembrie. Judecatorii au amanat atunci sentinta pentru 26 septembrie. La ultimul termen de judecata, .

Monica Macovei: O condamnare la 5 ani de inchisoare inseamna ca sunt probe reale in dosarul ICA

Europarlamentarul PDLMonica Macovei a declarat, joi seara, ca sentinta pe care a primit-o fondatorul PCDan Voiculescu este dovada clara ca in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi civile in dosarul de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani.

Dan Voiculescu: Decizia in dosarul ICA este o nedreptate.

Dan Voiculescu, condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )