Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un politist care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

România Liberă România Liberă,
Un politist care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges, impuscandu-se in cap cu arma de serviciu, relateaza Le Parisien in editia electronica. continuă pe România Liberă

Un politist francez care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges, impuscandu-se in cap cu arma de serviciu, relateaza Le Parisien, citat de Mediafax.

Un politist francez care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges, impuscandu-se in cap cu arma de serviciu, relateaza Le Parisien in editia electronica, scrie Mediafax .

Un politist care ancheta atentatul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges. Barbatul s-a impuscat in cap cu arma de serviciu, informeaza Le.

Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis

Evenimentele tragice care au marcat, in ultimele zile, Franta se pare ca nu s-au sfarsit odata cu lichidarea autorilor atentatelor teroriste. Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis, in noaptea de sambata spre duminica, impuscandu-se cu arma din dotare.

Atentat terorist in Franta. Sapte persoane au fost arestate preventiv, dupa atacul de la Charlie Hebdo

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat joi arestarea preventiva a sapte persoane in ancheta privind atentatul terorist din Franta, asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Anina Ciuciu, tanara roma care se pregateste la Sorbona sa devina judecator, despre atacul Charlie Hebdo: Atacul terorist comis de fanatici religiosi poarta cu el pericolul unei schimbari radicale in relatia Frantei cu imigratia

Acest atac terorist comis de fanatici religiosi poarta cu el pericolul unei schimbari radicale in relatia Frantei cu imigratia, chiar daca nu trebuie sa uitam ca imigratia a fost deja acuzata de multe rele in discursul politic din ultimii ani, a declarat pentru HotNews. ro Anina Ciuciu, absolventa de Sorbona si care se pregateste sa intre in magistratura.

Atacul la Charlie Hebdo, revendicat de Al-Qaida in Peninsula Arabia: Vor fi noi atacuri in SUA, Franta si Marea Britanie din cauza actelor de blasfemie

Al-Qaida in Peninsula Arabica a organizat si a coordonat atacul comis la redactia Charlie Hebdo, afirma un lider al grupului terorist, explicand ca este un act de razbunare dupa ofensarea Profetului Mahomed si amenintand SUA, Franta si Marea Britanie cu noi atacuri din cauza actelor de blasfemie, relateaza Mediafax.

Premierul francez anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi mai multe arestari in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului Charlie Hebdo, scrie AFP. Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt are.

Oficial francez: Sapte persoane, arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Sapte persoane se afla joi in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne,.

Atentatul din Paris: Sapte persoane, arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Sapte persoane se afla in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza AFP, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )