Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis

Adevărul Adevărul,
Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis

Evenimentele tragice care au marcat, in ultimele zile, Franta se pare ca nu s-au sfarsit odata cu lichidarea autorilor atentatelor teroriste. Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis, in noaptea de sambata spre duminica, impuscandu-se cu arma din dotare. continuă pe Adevărul

Un politist care ancheta atentatul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges. Barbatul s-a impuscat in cap cu arma de serviciu, informeaza Le.

Atentatul terorist din Franta schimba legile in intreaga Europa. Un nou plan de compatere a terorismului, pe masa CE

Presedintele Comisiei Europene va inainta un nou plan de combatere a terorismului, pentru a evita un atac precum masacrul de la Charlie Hebdo. Comisia Europeana ia in calcul mai multe ipoteze, dar deocamdata nu a.

Atentatul terorist din Franta, revendicat de Statul Islamic. Jihadistii ameninta si Marea Britanie, si SUA

Atentatul terorist din Franta a fost revendicat de gruparea terorista Stat Islamic SI). Ea s-a autoproclamat responsabila de atentatul de la Paris, de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, unde au murit 12 oameni, sustine un cleric al SI.

Manifestatie in Afganistan, in cinstea autorilor atentatului terorist din Franta, de la Charlie Hebdo

Cateva sute de persoane au manifestat vineri in provincia Uruzgan, in sudul Afganistanului, pentru a elogia actiunile autorilor atentatului terorist din Franta care au ucis 12 persoane la redactia revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a anuntat sambata o sursa din politie, citata de AFP.

Atentatul terorist din Franta, in viziunea unui roman de la Paris:Ce s-a intamplat aici va lasa urme adanci

Atentatul terorist din Franta, care a avut loc in 7 ianuarie 2015, in Paris, e privit cu groaza si de mai multi maramureseni care locuiesc in Franta. Romanii se declara socati de ceea ce se intampla si spun ca nu se astepta nimeni la un astfel de gest.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

Un politist care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges, impuscandu-se in cap cu arma de serviciu, relateaza Le Parisien in editia electronica.

Ultimele INFORMATII despre ATENTATUL TERORIST din Paris. Atacatorii, iNCONJURATI de fortele de ordine. Unul din teroristi are legaturi cu gruparea STATUL ISLAMIC JeSuisCharlie

Franta este in stare de alerta si a declansat cea mai mare actiune a fortelor de securitate din ultimii 50 de ani. Procurorii francezi au confirmat ca soferul de 18 ani, cel mai tanar dintre suspecti, s-a.

Ultimele INFORMATII despre ATENTATUL TERORIST din Paris. Atacatorii, iNCONJURATI de fortele de ordine. S-au baricadat intr-o casa JeSuisCharlie

Franta este in stare de alerta si a declansat cea mai mare actiune a fortelor de securitate din ultimii 50 de ani. Procurorii francezi au confirmat ca soferul de 18 ani, cel mai tanar dintre suspecti, s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )