Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un politist din Capitala, ranit grav de un sofer baut, care nu a vrut sa opreasca pentru control

România Liberă România Liberă,
Un politist din Capitala, ranit grav de un sofer baut, care nu a vrut sa opreasca pentru control

Soferul care l-a lovit pe politistul de la Rutiera, cetatean turc, a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale si pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. continuă pe România Liberă

Un politist din Capitala, ranit grav de un sofer baut, care nu a vrut sa opreasca pentru control

Un politist din Capitala a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca, duminica dimineata, dupa ce a fost accidentat de un sofer vitezoman, aflat si sub influenta alcoolului.

Politist accidentat de un sofer baut, in stare grava la spital

Un politist a fost grav accidentat de un sofer care nu a oprit la semnalele agentului rutier. Politistul efectua un control de rutina pe un bulevard din Capitala in momentul in care soferul rugat sa traga pe.

Nicolae Mischie, INTERNAT la Spitalul Colentina din Capitala. in ce stare se afla

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind in stare stabila, sub tratament, a declarat managerul unitatii sanitare, Bogdan Andreescu.

Nicolae Mischie, transportat de URGENTA la un spital din Capitala

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, la o unitate medicala din Capitala, dupa ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Accident rutier grav la Constanta: Un mort si sase raniti, dupa ce un sofer baut a intrat cu masina intr-un grup de persoane

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz, pe un bulevard din municipiul Constanta, transmite Mediafax.

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz.

Un sofer baut a provocat o tamponare in lant. Barbatul avea 1,12 alcoolemie

Dupa ce a baut bine, fiind aproape de coma alcoolica, un tanar din Calarasi s-a urcat la volan. Urmarit de ghinion, barbatul a provocat un accident pe Bulevardul Republicii la intersectia cu Cuza-Voda, intrand astfel pe mainile politistilor.

Stocul de birouri din Capitala, in crestere cu 2,5% pe primul semestru

Stocul modern de spatii de birouri din Bucuresti a crescut cu 2,5% in prima jumatate a anului, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Ministrul mediului din Zimbabwe cere extradarea vanatorului american care l-a ucis pe leul Cecil pentru a fi judecat pentru infractiunile comise

Ministrul mediului din Zimbabwe, Oppah Muchinguri, a cerut vineri extradarea vanatorului american care l-a ucis pe leul Cecil, exemplar protejat si vedeta marii rezervatii de animale Hwange, informeaza lesoir. be.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )