Libnet.ro
UNICEF

19:45

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

România Liberă România Liberă,
O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz. continuă pe România Liberă

Tragedie in fata cimitirului. Un barbat a murit si alte sase persoane sunt ranite, intr-un accident rutier, la Constanta

Un barbat care se intorsese din Alaska a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav. De vina este un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz, in fata cimitirului din Palas.

Doua femei au murit, iar un copil si tatal sau au fost raniti intr-un accident produs la Suceava

Doua femei - nora si soacra - au murit, iar un copil si tatal acestuia au fost raniti intr-un accident produs, joi, 30 iulie, pe DN 2, la iesirea din municipiul Suceava spre Falticeni, dupa ce o autoutilitara a ajuns pe contrasens si a lovit masina in care se aflau cele patru persoane.

Accident in Constanta: Un barbat a murit si alte sase persoane au fost grav ranite (VIDEO)

Un barbat a fost ucis, iar ale sase persoane au fost ranite, vineri dimineata, intr-un accident grav produs in municipiul Constanta. Accidentul s-a produs dupa ce un microbuz, care transporta navigatori sositi.

Mexic: Un camion a intrat intr-un grup de pelerini care participau la o sarbatoare religioasa. Cel putin 16 persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite

Un camion a intrat intr-un grup de pelerini care participau la o sarbatoare religioasa, in Mexic, cel putin 16 persoane pierzandu-si viata, iar alte 30 fiind ranite in urma accidentului, informeaza AFP,.

Focuri de arma in centrul Barcelonei: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce doi indivizi au deschis focul in centrul Barcelonei, intr-o zona turistica.

Focuri de arma in Barcelona. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, dupa ce doi indivizi au deschis focul in centrul Barcelonei, informeaza site-ul cotidianului El Pais. Atacul armat a avut loc marti dupa-amiaza in.

Accident la iesire din Timisoara spre Arad: Cinci persoane au fost ranite, dupa un impact violent intre o duba de marfa si o masina

Mai multe persoane au fost ranite, luni seara, dupa ce o duba de marfa s-a lovit cu o masina la iesirea din Timisoara spre Arad, scrie opiniatimisoarei. ro. Microbuzul cu marfa, in care se aflau 4 persoane, se.

Cel putin 25 de morti intr-o explozie la o fabrica din nordul Egiptului

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite in nord-estul Egiptului, in apropiere de Cairo, intr-o explozie declansata la o fabrica de mobila, relateaza Euronews.

Sase romani au fost raniti intr-un accident de autocar, in Marea Britanie

Un autocar plin cu romani s-a izbit de un parapet pe o autostrada din Anglia, sase persoane fiind ranite in urma accidentului, potrivit site-ului regatulunit. com. Un autocar care plecase din Londra spre Romania,.

Vietnam: Cel putin 17 persoane au murit si sase sunt date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de ploile torentiale din ultimele zile

Inundatiile si alunecarile de teren provocate de ploile torentiale care au afectat provincia Quang Ninh, din nordul Vietnamului au produs moartea a cel putin 17 persoane, in vreme ce alte sase sunt date.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )