Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist a fost arestat dupa ce a luat mita de la o persoana cercetata

Antena3 Antena3,
Un politist a fost arestat dupa ce a luat mita de la o persoana cercetata

Un politist de la IPJ Ilfov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, fiind acuzat de trafic de influenta dupa ce a primit 50. 000 lei de la un denuntator pe care l-a lasat sa creada ca l-ar putea. continuă pe Antena3

Un politist a fost arestat dupa ce a luat mita de la o persoana cercetata, de 50.000 lei

Un politist de la IPJ Ilfov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, fiind acuzat de trafic de influenta dupa ce a primit 50. 000 lei de la un denuntator pe care l-a lasat sa creada ca l-ar putea.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a accidentat mortal un barbat si a incendiat masina pentru a sterge urmele

Un sofer de 28 de ani din localitatea Bacesti, judetul Vaslui, a fost arestat, marti, dupa ce a accidentat mortal cu masina un barbat de 50 de ani, apoi a fugit de la locul faptei si a incendiat autoturismul.

Un politist din Ilfov, arestat pentru trafic de influenta dupa ce ar fi luat 50.000 de lei de la o persoana cercetata

Un politist din Ilfov, Alin-Narcis Pascariu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 50. 000 de lei pentru a interveni pe langa un ofiter de politie.

Sofer, arestat, dupa ce a accidentat mortal un barbat.

Un sofer de 28 de ani, din localitatea vasluiana Bacesti, a fost arestat, marti dupa-amiaza, pentru ucidere din culpa, dupa ce a accidentat mortal cu masina un barbat de 50 de ani, apoi a fugit de la locul faptei si a incendiat autoturismul pentru a sterge urmele, relateaza Mediafax. Potrivit cercetarilor facute de politistii vasluieni, in noaptea de luni spre marti, barbatul de 50 de ani a fost lovit in plin de masina condusa de tanarul de 28 de ani, victima fiind apoi tarata pe o distanta de .

Tomas Baias, soferul care a omorat un biciclist pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv

Tomas Baias, barbatul de 34 de ani care a provocat, duminca dimineata, un accident mortal pe o strada din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv. Aflat sub influenta alcoolului la volanul BMW-ului sau, acesta a trecut pe rosu si l-a spulberat pe biciclistul aflat pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit apoi de la locul accidentului.

DNA: Politist de la IPJ Ilfov, arestat dupa ce a luat 50.000 de lei de la o persoana cercetata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie anunta miercuri ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatului Alin-Narcis Pascariu, lucrator de politie.

Iasi: O fata de 13 ani a reclamat ca a fost agresata de tatal sau. Barbatul a fost arestat preventiv

Un barbat din comuna ieseana Ion Neculce a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce fiica sa de 13 ani a sunat la serviciul de urgenta 112 reclamand ca a fost agresata sexual de catre tatal sau. Pe.

Un barbat acuzat de proxenetism a fost arestat pentru 30 de zile

Un barbat acuzat pentru savarsirea infractiunii de proxenetism a fost retinut, ieri, de catre politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale Arges, fiind prezentat in fata magistratilor de la Judecatoria Pitesti. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

O banda de hoti romani a fost trimisa dupa gratii. Sase romani au comis mai multe jafuri in toata Austria

Sase romani au ajuns in arestul politiei dupa ce ar fi comis mai multe jafuri in toata Austria. Romanii sunt acuzati ca jefuiau magazine de aparate electronice si electrocasnice in doar cateva minute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )