Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un politist a fost lovit cu toporul in cap de catre un rom. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Adevărul Adevărul,
Un politist a fost lovit cu toporul in cap de catre un rom. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Politistul din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandalul dintr-o familie de romi. continuă pe Adevărul

Caz HALUCINANT in Caras-Severin! Un politist a fost lovit cu toporul in cap

Un politist din Caras-Severin a fost lovit, miercuri seara, cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandal dintr-o familie. Mai precis, politistul a fost sunat de catre un tanar de etnie roma care.

Un politist din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap

Seful de post din comuna Stalina Timis a fost lovit, miercuri seara, cu un topor in cap de un barbat din sat. Politistul a fost transportat de urgenta la spital unde a fost supus unor interventii.

CAZ Socant in Romania! A fost lovit cu toporul in CAP! Detalii de ULTIM MOMENT

Un politist din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandalul dintr-o familie de romi. Politistul s-a deplasat la fata locului si a reusit sa stinga scandalul,.

Caz SOCANT in Cluj! Un elev a fost lovit cu un scaun in cap

Un elev din Caseiu, judetul Cluj, de clasa a VIII a, a fost lovit cu un scaun in cap si a ajuns de urgenta la spital dupa o cearta cu un coleg, care este chiar verisorul sau primar. Elevul se afla in clas.

SOCANT: Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de avion. Cum a fost posibil

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care decola in Rusia. Incidentul a fost anuntat de fortele de ordine ruse, dar acestea nu au explicat cum a ajuns barbatul pe pista, noteaza AFP. Barbatul,.

Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un avion pe pista aeroportului. Decizia incredibila luata de piloti

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un avion de pasageri pe pista Aeroportului International Sheremetyevo din Moscova, a declarat Anna Zakharenkova, directorul pentru relatii publice al.

Maria Grapini a fost implicata intr-un accident rutier si s-a lovit la cap

Europarlamentarul Maria Grapini a povestit ca a fost victima unui accident rutier, in timp ce se indrepta spre sediul unei televiziuni. Taxiul in care se afla a fost lovit de o alta masina in trafic. Am stat.

Moscova: Un barbat a murit pe aeroportul din Seremetievo, dupa ce a fost lovit de un avion

Un barbat a fost ucis marti seara pe o pista a aeroportului moscovit Seremetievo de un avion care decola, au anuntat miercuri fortele rusesti de ordine, fara a explica modul in care victima se afla pe pista celui mai mare hub aerian al Rusiei, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )