Libnet.ro
UNICEF

13:45

CAZ Socant in Romania! A fost lovit cu toporul in CAP! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
CAZ Socant in Romania! A fost lovit cu toporul in CAP! Detalii de ULTIM MOMENT

Un politist din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandalul dintr-o familie de romi. Politistul s-a deplasat la fata locului si a reusit sa stinga scandalul,. continuă pe B1

Un politist a fost lovit cu toporul in cap de catre un rom. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Politistul din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandalul dintr-o familie de romi.

Caz HALUCINANT in Caras-Severin! Un politist a fost lovit cu toporul in cap

Un politist din Caras-Severin a fost lovit, miercuri seara, cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandal dintr-o familie. Mai precis, politistul a fost sunat de catre un tanar de etnie roma care.

Un politist din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap

Seful de post din comuna Stalina Timis a fost lovit, miercuri seara, cu un topor in cap de un barbat din sat. Politistul a fost transportat de urgenta la spital unde a fost supus unor interventii.

Caz SOCANT in Cluj! Un elev a fost lovit cu un scaun in cap

Un elev din Caseiu, judetul Cluj, de clasa a VIII a, a fost lovit cu un scaun in cap si a ajuns de urgenta la spital dupa o cearta cu un coleg, care este chiar verisorul sau primar. Elevul se afla in clas.

SOCANT: Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de avion. Cum a fost posibil

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care decola in Rusia. Incidentul a fost anuntat de fortele de ordine ruse, dar acestea nu au explicat cum a ajuns barbatul pe pista, noteaza AFP. Barbatul,.

Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un avion pe pista aeroportului. Decizia incredibila luata de piloti

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un avion de pasageri pe pista Aeroportului International Sheremetyevo din Moscova, a declarat Anna Zakharenkova, directorul pentru relatii publice al.

Caz socant in Bihor. Doi barbati au fost arestati dupa ce au omorat un om. Unde au aruncat cadavrul

Un barbat de 42 de ani, din Bihor, si altul de 16 ani, din Sibiu, au fost arestati preventiv, miercuri, fiind banuiti ca la inceputul lunii august au omorat un om si l-au aruncat apoi, legat, intr-un bazin de.

Caz SOCANT in Timis! Mai multe animale, otravite pe camp de substantele toxice

Mai multe animale, capriori, sacali, fazani si cotofene, au murit pe un camp agricol din judetul Timis, dupa ce au fost otravite pe terenurile agricole din apropierea localitatii Liebling, transmit comisarii.

Caz SOCANT in Prahova! Un barbat, arestat pentru tentativa de viol asupra fiicei sale

Un barbat din Prahova, in varsta de 36 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol asupra fiicei sale naturale, in varsta de 8 ani. Copilul i-a povestit mamei prin ce a trecut, iar aceasta a.

Caz socant in Dambovita: Un pensionar a fost jefuit si atacat de fosta concubina si de trei ajutoare ale acesteia. Eu l-am batut, aia i-a luat banii

Un pensionar din judetul Dambovita a fost talharit si batut de fosta lui concubina, ajutata de doi barbati si o alta femeie. Barbatul din Pucioasa a sunat la politie, dupa ce doua femei de 30 si.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )