Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist a murit si un jandarm a fost ranit, intr-un accident produs intre 2 Mai si Vama Veche

Adevărul Adevărul,
Un politist a murit si un jandarm a fost ranit, intr-un accident produs intre 2 Mai si Vama Veche

Un politist a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate. continuă pe Adevărul

Accident cumplit in statiunea 2 Mai. Un politist a murit in misiune, iar un jandarm a fost ranit grav

Un politist aflat in misiune si-a pierdut viata noaptea trecuta, intr-un grav accident rutier produs in statiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche. Masina in care patrula agentul,.

Un politist a murit si un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Un politist din Vaslui, in varsta de 53 de ani, care a fost detasat pe litoral, a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate.

Accident grav in judetul Dolj. Un om a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce TIR-ul in care se aflau s-a rasturnat

Un cetatean din Bosnia a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce TIR-ul in care se aflau s-a rasturnat, joi dimineata, pe o teava de gaze, pe DE 70, in localitatea Bradesti, din judetul.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, relateaza News. ro.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, potrivit news. ro.

VIDEO Doua fetite au fost ranite intr-un accident produs pe soseaua de centura

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier produs, marti dupa-amiaza, pe centura ocolitoare a Buzaului. Doua fetite, de 6 si de 11 ani, au fost ranite.

Accident in Bucuresti: O persoana a murit, trei au fost grav ranite

Un accident in care au fost implicate doua autovehicule si care s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea grava a altor trei a avut loc, joi, la capatul liniei RATB 601, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )