Libnet.ro
UNICEF

13:30

Politist retinut pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Politist retinut pentru luare de mita

A fost prins in flagrant cand a primit 2. 700 de lei pentru a propune o solutie favorabila intr-un dosar penal. Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Serviciul Judetean Anticoruptie Constanta, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au prins in flagrant un agent de politie din cadrul I. Constanta, in timp ce primea suma de 2. 700 lei de la C. , in scopul propunerii unei solutii favorabile in cadrul unui dosar penal in care denuntatorul si C. sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. continuă pe România Liberă

Seful Politiei Poarta Alba, retinut pentru luare de mita. Ofiterul a cerut 600 euro pentru a-i lasa pe hoti sa scape

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, coordonati de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta l-au retinut pe seful postului de Politie Poarta Alba in timp ce acesta primea suma de 2700 lei pentru a ajuta infractorii.

Fostul sef al Bursei Romane de Marfuri Timisoara, judecat pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pe Grigore Zoiade, fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de luare de mita.

Un deputat UNPR, audiat la DNA pentru luare de mita

Deputatul UNPR Titi Holban a fost audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) intr-un dosar de luare de mita. Parlamentarul este acuzat ca ar fi cerut si primit mii de euro de la persoane car.

Seful postului de politie din Poarta Alba, retinut dupa ce a fost prins in flagrant primind mita

Seful postului de politie din comuna constanteana Poarta Alba a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, marti, in urma unui denunt, in timp ce primea 2. 700 de lei de la un barbat pentru a-l ajuta sa obtina o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru furt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )