Libnet.ro
UNICEF

06:00

Politistii sibieni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul tinerei care a cazut de pe un bloc din Sibiu in timp ce voia sa-si faca un selfie

România Liberă România Liberă,
Politistii sibieni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul tinerei care a cazut de pe un bloc din Sibiu in timp ce voia sa-si faca un selfie

Politistii sibieni au deschis un dosar de cercetare penala in cazul tinerei care a murit, miercuri seara, dupa ce a urcat la ultimul etaj al celui mai inalt bloc din centrul Sibiului pentru a-si face, alaturi de prieteni, un selfie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Parchetul General a deschis dosar penal, pentru tulburarea ordinii si linistii publice

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Cazul fetei care a cazut de pe blocul de zece etaje: dosar penal pentru ucidere din culpa

Dupa audierea tinerilor care au fost martori la incidentul de miercuri seara, in urma caruia o adolescenta de 15 ani a decedat cazand de pe un bloc de zece etaje din Sibiu, politistii anunta deschiderea unui dosar penal.

Dosar penal pe numele deputatului cu mitraliera Catalin Radulescu. Acuzatiile vizeaza faptele de tulburare a linistii si ordinii publice

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a deschis un dosar penal pe numele deputatului PSD Catalin Radulescu pentru fapta de tulburare a linistii si ordinii publice ca urmare a declaratiilor sale din ultimele zile, privind protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei.

Trei tineri s-au ales cu dosar penal pentru furtul unui acumulator

Politistii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectueaza cercetari fata de trei minori in varsta de 17 ani, care ar fi sustras acumulatorul unui autoturism.

Dosar penal pe numele deputatului cu mitraliera Catalin Radulescu. Acuzatiile vizeaza faptele de tulburare a linistii si ordinii publice. Deputatul PSD de Arges: De ce mai stau ca prostii acolo? Eu arma cu care am tras la Revolutie am pastrat-o. Sunt preg

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a deschis un dosar penal pe numele deputatului PSD Catalin Radulescu pentru fapta de tulburare a linistii si ordinii publice ca urmare a declaratiilor sale din ultimele zile, privind protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei.

Doi politisti au refuzat o mita de 500 de lei de la un sofer care a vrut sa scape de dosar penal

Barbatul in varsta de 34 de ani, din Craiova, a incercat sa scape de un dosar penal si le-a oferit politistilor suma de 500 de lei. Soferul a fost prins la volanul unei autoutilitara inmatriculata in Suedia, fara a avea asigurare RCA, dar si cu inspectia tehnica periodica expirata.

Tribunalul Prahova a deschis un nou dosar penal pe numele fostului parlamentar Sebastian Ghita

Tribunalul Prahova a aprobat cererea Directiei Nationale Anticoruptie pentru arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Sebastian Ghiti, inculpat intr-un dosar de coruptie, alaturi de Bogdan Padiu si Cristian Anatasescu. Decizia poate fi contestata de avocatul fostului parlamentar.

Copil lovit de o masina dupa ce a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Soferul se va alege cu dosar penal

Un minor de 10 ani a fost surprins de o masina in timp ce traversa strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure. Soferul, un barbat de 43 de ani din Galati, este cercetat penal acum pentru vatamare corporala din culpa.

Primarul din Botosani, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Botosani, Catalin-Mugurel Flutur, este urmarit penal de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu avand ca rezultat obtinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit in forma continuata, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Flutur Catalin - Mugurel, primarul municipiului Botosani, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Suceava au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Flutur Catalin - Mugurel, , pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu avand ca rezultat obtinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit in forma continuata, potrivit unui comunicat oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )