Libnet.ro
UNICEF

01:05

Polonia va construi cea mai moderna inchisoare din Europa

România Liberă România Liberă,
Polonia va construi cea mai moderna inchisoare din Europa

Polonia va construi in orasul Brzeg, din sud-vestul tarii, cea mai moderna inchisoare din Europa. continuă pe România Liberă

Cum arata cea mai frumoasa asistenta din lume. Barbatii se inghesuie sa isi faca programari la cabinetul la care lucreaza - FOTO

O asistenta de la un cabinet dentar a castigat o faima internationala dupa ce a fost numita cea mai frumoasa asistenta din lume. in varsta de 25 de ani, Ning Chen este din.

Tesla a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Tesla a promis ca va realiza cea mai mare baterie din lume pentru a remedia situatia dezastruoasa a alimentarii cu energie electrica din Australia de Sud. Cei de la Tesla s-au ancorat la mijlocul acestui an la un proiect foarte ambitios. Au semnat un contract cu autoritatile australiene pentru realizarea unei baterii gigantice ce urma [].

Halep: Nu sunt cea mai buna jucatoare din lume

Simona Halep considera ca, in pofida numarului unu pe care il ocupa in clasamentul mondial WTA, nu este cea mai buna jucatoare a lumii.

Miss Univers vine din Africa de Sud! Are 22 de ani. Vezi aici cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost incoronata in Las Vegas. Reprezentanta Africii de Sud a castigat titlul de Miss Universe, dupa o serie de probe de foc. Pe langa frumusetea.

AlbaIulia: Cum descoperi orasul cu cea mai mare cetate din Romania cu ajutorul telefonului mobil

Tehnologia face casa buna cu istoria in orasul cu cea mai mare cetate din Romania, Cetatea Alba Carolina. Turistii pot descoperi povestea fiecarui loc cu ajutorul telefonului mobil. Trebuie doar sa aiba descarcate aplicatiile care le aduc povestea fiecarui obiectiv pe ecranul smartphone-ului.

Ancheta la cea mai mare maternitate din Moldova, dupa ce patru nou-nascuti au fost infectati cu bacteria Klebsiella / Doi copii au murit

Autoritatile iesene au demarat o ancheta dupa ce in ultima vreme patru nou-nascuti au fost infectati cu bacteria Klebsiella la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda din Iasi, iar doi dintre copii au murit, scrie Agerpres.

FOTO Sfarsit de toamna in Muntii Macinului. Culmea Pricopanului, cea mai spectaculoasa creasta din cel mai vechi lant muntos al Romaniei

In cei mai vechi munti din Romania, Muntii Macinului, mai batrani decat dinozaurii, traseul Culmea Pricopanului este o calatorie geologica in timp. Pe cararile de munte, drumetii calca printre pietre care au luat nastere acum 255 milioane ani.

Halep, declaratie plina de bun simt: cum a raspuns, atunci cand a fost intrebata despre cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep e, in acest moment, lider WTA si, teoretic, cea mai buna jucatoare din circuitul feminin. Romanca ramane insa nu doar o sportiva de top, ci si un om modest.

Halep, declaratie plina de bun simt: cum a raspuns atunci cand a fost intrebata despre cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep e, in acest moment, lider WTA si, teoretic, cea mai buna jucatoare din circuitul feminin. Romanca ramane insa nu doar o sportiva de top, ci si un om modest.

Sinagoga de la Alba Iulia, cea mai veche din Transilvania, redeschisa dupa cinci ani de lucrari de restaurare

La Alba Iulia s-a redeschis cea mai veche sinagoga din Transilvania. Este prima constructie realizata din piatra in aceasta parte a tarii. Comunitatea Evreiasca din oras a reusit sa obtina fonduri de circa 300. 000 de dolari pentru restaurarea monumentului istoric.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )