Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Basescu are iesiri electorale, incercand sa ajute ARD-ul condus de lideri jalnici.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Basescu are iesiri electorale, incercand sa ajute ARD-ul condus de lideri jalnici.

Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu reprezinta simple iesiri electorale si o dorinta de a ajuta ARD, o formatiune condusa in prezent de lideri jalnici, a declarat, miercuri seara, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a sustinut totodata, la Antena 3, ca seful statului dezinformeaza in cazul observatorilor OSCE, care au mai fost trimisi si la alegeri din alte state. Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania este suspectata ca nu mai este capabila sa . continuă pe România Liberă

Ponta considera ca declaratiile presedintelui Basescu sunt iesiri electorale in favoarea liderilor ARD

Cele mai recente declaratii ale presedintelui Traian Basescu reprezinta simple iesiri electorale si o manifestare a dorintei de a sustine ARD, formatiune condusa in prezent de lideri jalnici, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Basescu a vorbit de milioane de voturi fraudate, ministrul Justitiei m-a informat ca sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trei persoane trimise in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt iesiri electorale si dezinformari. Presedintele a vorbit din nou despre milioane de voturi fraudate. Am cerut ministrului Justitiei si astazi m-a informat, sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trimise in judecata pana in acest moment au fost trei persoane, a spus Ponta. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Daca USL nu obtine majoritatea absoluta la alegeri, in mod sigur nu voi mai ramane prim-ministru/ Coabitare inseamna ceea ce s-a intamplat in lunile septembrie-octombrie, atunci cand Basescu si-a vazut de agenda sa de presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt simple iesiri electorale, din dorinta de a ajuta ARD, ai carei lideri, Blaga si Ungureanu, sunt jalnici. Despre afirmatiile sefului statului potrivit carora va desemna dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national, Ponta a spus ca vede in acestea o portita lasata de presedinte pentru desemnarea unui prim-ministru impus prin votul oamenilor de pe 9 decembrie. Ponta a mentionat totodata ca, in masura in care USL nu obtine majoritatea absoluta, in mod sigur nu voi mai ramane prim-ministru.

O noua discutie Ponta-Basescu, pentru a decide cine merge la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca dupa ce se va intoarce de la Bruxelles va avea o intalnire cu presedintele Traian Basescu, cel mai probabil miercuri, pentru a-l informa asupra negocierilor purtate si.

Borbely: Nu consider ca decizia Comisiei juridice privind cererea lui Basescu are efect ...

Fostul ministru al Mediului Laszlo Borbely a declarat, luni, ca nu considera ca respingerea de catre Comisia juridica a rediscutarii cazului sau poate afecta raportul MCV, dupa cum a afirmat presedintele Traian Basescu in scrisoare adresata Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax. Intrebat daca respingerea de catre Comisia juridica a redicutarii cazului sau si a lui Victor Paul Dobre poate afecta raportul MCV, Borbely a spus: Nu, consider ca nu. Aceste dosare nu sunt o problema. Va repet, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )