Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta: Basescu m-a amenintat ca ne face dosar. Mi-a spus: Trebuie sa platiti pentru ca ati vrut sa ma suspendati

Adevărul Adevărul,
Ponta: Basescu m-a amenintat ca ne face dosar. Mi-a spus: Trebuie sa platiti pentru ca ati vrut sa ma suspendati

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al Partidului Social-Democrat, ca ar fi primit amenintari din partea presedintelui Traian Basescu in urma referendumului privind suspendarea din functie a liderului de la Cotroceni, iar dosarul Referendumul este unul politic. continuă pe Adevărul

Ponta: Basescu m-a amenintat ca ne face dosar. Mi-a spus: Trebuie sa platiti pentru ca ati vrut sa ma suspendati

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al Partidului Social-Democrat, ca ar fi primit amenintari din partea presedintelui Traian Basescu in urma referendumului privind suspendarea din functie a liderului de la Cotroceni, iar dosarul Referendumul este unul politic.

Ponta: Basescu si-a batut recordurile de ipocrizie.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la legea insolventei sunt o dovada de ipocrizie, fiindca in 2009 s-a luptat impotriva mogulilor. Acest specacol de crocodil bate recordurile de ipocrizie, ca lacrimile lui Stolojan, a declarat Ponta. Citeste si Basescu: Ghita sau Voiculescu ar putea lua TVR-ul Premierul a spus ca, in ultimii trei ani, diverse companii au intrat in insolventa pentru .

Premierul Ponta: Basescu a batut recordul de ipocrizie, crocodilul care plange

Premierul Victor Ponta este de parere ca presedintele Traian Basescu a batut recordul de ipocrizie prin declaratiile referitoare la efectul ordonantei privind insolventa asupra presei, dupa ce in campania din.

Ponta: Basescu mi-a spus-o direct. Cei care l-am suspendat trebuie sa platim!

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca va plati pentru ca l-a suspendat. Primul ministrul a precizat ca nici el si nici Liviu Dragnea nu se tem de aceste.

Ponta: Basescu minte de ingheata apele. O sa-l ignor

Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu minte de ingheata apele, inventand tot felul de lucruri. Premierul a precizat ca il va ignora pe seful statului. Foarte des minte de ingheata apele,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )