Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta: Belgia este interesata de Posta Romana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Belgia este interesata de Posta Romana

Victor Ponta a discutat ieri la Bruxelles cu primul ministru al Belgiei care a confirmat in continuare interesul tarii sale pentru Posta Romana, a anuntat premierul intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Belgia este interesata de Posta Romana

Victor Ponta a discutat ieri la Bruxelles cu primul ministru al Belgiei care a confirmat in continuare interesul tarii sale pentru Posta Romana, a anuntat premierul intr-o conferinta de presa.

Victor Ponta: Belgia nu se opune aderarii Romaniei la Schengen. Mi-as dori ca Basescu sa atenueze opozitia Germaniei, prin relatia cu Merkel

Premierul Victor Ponta infirma opozitia Belgiei in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen. Invitat marti seara in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, Ponta a declarat ca premierul Belgiei, Elio Di.

LIVE TEXT. Ponta: Romania este o garantie pentru partenerii europeni. ...

Premierul Victor Ponta a declarat in urma intalnirii de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso ca Romania este o garantie pentru partenerii europeni si ca mergem in continuare pe drumul european. Stire in curs de actualizare Desi conferinta ar fi trebuit sa inceapa la ora 10, declaratia premierului este intarziata de vizita ministrului economiei, Daniel Chitoiu. Daniel Chitoiu a venit sa discute cu premierul Victor Ponta despre privatizarea Oltchim. Luni, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )