Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta: Belgia nu se opune aderarii Romaniei la Schengen. Mi-as dori ca Basescu sa atenueze opozitia Germaniei, prin relatia cu Merkel

B1 B1,
Victor Ponta: Belgia nu se opune aderarii Romaniei la Schengen. Mi-as dori ca Basescu sa atenueze opozitia Germaniei, prin relatia cu Merkel

Premierul Victor Ponta infirma opozitia Belgiei in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen. Invitat marti seara in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, Ponta a declarat ca premierul Belgiei, Elio Di. continuă pe B1

Olanda va reanaliza posibilitatea aderarii Romaniei la Schengen in 2013

Olanda va astepta raportul suplimentar MCV privind situatia din Romania inainte de a reanaliza, in 2013, posibilitatea integrarii Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen, a anuntat Guvernul olandez, conform.

Victor Ponta, despre Uniunea Bancara Europeana: Trebuie sa mergem in directia integrarii, cu conditia sa fim la masa

Prim-ministrul Victor Ponta s-a aratat mai rezervat decat presedintele Traian Basescu in privinta aderarii Romaniei la Uniunea Bancara Europeana. Aderarea la aceasta structura se va face pe masura ce.

Victor Ponta: Am stabilit o intalnire intre Posta Romana si cea din Belgia privind atragerea unui investitor important

Premierul Victor Ponta a adus in discutie, marti, dupa ce a prezentat concluziile intalnirii cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, o intalnire cu premierul belgian Elio Di Rupo privind atragerea unui.

Victor Ponta: Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% la Posta Romana

Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% n. a in actionariatul Postei Romane), implicit insa avand si un cuvant serios de spus in partea de management, a declarat marti premierul Victor Ponta cu privire la intalnirea avuta cu o zi in urma la Bruxelles cu premierul belgian. Am discutat cu primul ministru n. a al Belgiei) si va avea loc o intalnire dupa 2 ani si ceva intre conducerea Postei din Belgia si cea din Romania pentru a identifica implicarea acestora, prezenta unui investitor important, un nou tip de management si salvarea locurilor de munca, a mai spus Ponta.

Ponta: Belgia este interesata de Posta Romana

Victor Ponta a discutat ieri la Bruxelles cu primul ministru al Belgiei care a confirmat in continuare interesul tarii sale pentru Posta Romana, a anuntat premierul intr-o conferinta de presa.

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare.

Ultima sansa a lui Victor Ponta in fata lui Jose Manuel Barroso.

Victor Ponta a avut sansa ca la intrevederea de ieri de la Bruxelles pe care a avut-o cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si pe care el insusi a solicitat-o sa prezinte in mod onest situatia politica a Romaniei si stadiul indeplinirii celor 10 recomandari inscrise in raportul din iulie. Purtatoarea de cuvant a lui Barroso, Pia Ahrenkilde Hansen, a ales ieri, inaintea intrevederii dintre prese-din-tele CE si Victor Ponta, sa indeparteze speculatiile privind agenda .

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

Victor Ponta: Am avut duminica o discutie telefonica cu presedintele Basescu despre intalnirea de la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la B1 TV, ca a avut duminica o discutie telefonica cu presedintele Basescu despre intalnirea de la Bruxelles. Presedintele mi-a dat un telefon si mi-a povestit ce a discutat cu domnul Barosso. Basescu a discutat despre MCV, iar eu despre activitatea guvernului. Eu am cerut la Bruxelles transparenta in numirea Procurorului General si a sefului DNA', a declarat Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )