Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile din 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile din 2016

Tara noastra va pastra cota unica de impozitare de 16% pana la alegerile parlamentare din 2016, dupa care fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin vor adopta o decizie cu privire la mentinerea acesteia, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile din 2016; cei care castiga atunci decid daca o mentin

Cota unica de impozitare ramane la 16% pana la alegerile parlamentare din 2016, o decizie cu privire la mentinerea acesteia urmand sa fie adoptata de fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin, a declarat premierul Victor Ponta.

Cota unica de 16% nu va fi schimbata pana la alegerile 2016

Premierul Victor Ponta a anuntat ca cota unica de impozitare de 16% nu va fi schimbata pana la alegerile parlamentare din 2016. Premierul a precizat ca dupa acele alegeri fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin vor adopta o decizie in aceasta privinta.

Nu intentionam sa schimbam cota unica de impozitare

Ministerul Finantelor Publice nu intentioneaza sa modifice cota unica de impozitare de 16%, a anuntat, ieri, Ioana Petrescu, raspunzand, astfel, unor afirmatii facute, zilele trecute, de Klaus Iohannis.

Ponta: Vom mentine cota unica cel putin pana in 2016. Anul trecut am avut investitii mai mari pentru ca am platit arieratele CNADNR

Guvernul si-a propus mentinerea cotei unice cel putin pana in 2016, urmand ca de la viitoarele alegeri aceasta optiune sa fie pusa noilor forte politice, a declarat premierul Victor Ponta, la lansarea Topului National al Firmelor Private din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )