Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta: Dan Diaconescu va RASPUNDE in fata legii cand nu va mai avea protectia PDL.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Dan Diaconescu va RASPUNDE in fata legii cand nu va mai avea protectia PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, ca Dan Diaconescu a incalcat legile tarii in cazul Oltchim si s-a declarat convins ca acesta va raspunde cand nu va mai avea protectia PDL. Stiu ca in cazul Oltchim, domnia sa a incalcat legile tarii si sunt convins ca, la un moment dat, cand nu va mai avea protectia PDL, va raspunde in fata legii, a spus Victor Ponta, invitat in cadrul unei emisiuni difuzate de Romania TV. Intrebat despre intentiile lui Dan Diaconescu legate de Tarom, Victor . continuă pe România Liberă

Senzationala poveste a avocatului lui Dan Diaconescu

Pezevenghiul Dan Diaconescu a chemat intreaga presa din Romania intr-un hotel sa le mai spuna continuarea episodului 15 bis cu Olcthim Elodia. Nu a dansat nimeni pe masa din studio, in schimb s-a dansat intr-un mod mai subtil, cu informatii incredibile, relatate in tocmai, fara a fi verificate de corpul jurnalistilor. A fost de fata si un aparent respectabil englez care speakuia corporate British pentru bizonii mioritici.

Dan Diaconescu: Ce n-as da sa ajung din nou dupa gratii! As obtine peste 50% din voturi

Dan Diaconescu a declarat ca-si doreste sa ajunga iar la puscarie, pentru ca astfel va castiga sigur alegerile. Seful OTV a mai spus ca ar propune-o pe Diana Voiculescu, directoarea postului sau de.

Avocat prezentat de Dan Diaconescu ca reprezentant al unor investitori la Oltchim: Nu au existat interese politice

Dan Diaconescu l-a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, pe avocatul Anthony Seddon, despre care a spus ca este reprezentantul unora dintre partenerii sai in privatizarea Oltchim, avocatul declarand ca in acest caz nu au existat interese politice, interesul fiind pur economic.

Dan Diaconescu: Ridzi e politician independent, inteleg ca ar vrea sa participe la alegeri sub sigla USL

Dan Diaconescu a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu stie de vreo candidatura a Monicai Iacob Ridzi din partea PPDD si ca, din ceea ce cunoaste, aceasta ar vrea sa participe la alegerile parlamentare sub sigla USL, relateaza Mediafax.

Dan Diaconescu: Monica Iacob Ridzi este politician independent, are dreptul sa faca politica in numele oricarui partid doreste

Dan Diaconescu a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are informatii despre o presupusa candidatura a Monicai Iacob Ridzi din partea PPDD, dar ca are informatii conform.

Dan Diaconescu: Sunt uratel si stirb!

Chiar daca are milioane de euro in cont, asa cum sustine, Dan Diaconescu omite sa isi ingrijeasca aspectul fizic. Jurnalistul care a promis sa salveze Oltchim-ul are dantura stricata. Sunt uratel si stirb, s-a autocaracterizat el. Continue reading .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )