Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu: Ridzi e politician independent, inteleg ca ar vrea sa participe la alegeri sub sigla USL

Hotnews Hotnews,
Dan Diaconescu: Ridzi e politician independent, inteleg ca ar vrea sa participe la alegeri sub sigla USL

Dan Diaconescu a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu stie de vreo candidatura a Monicai Iacob Ridzi din partea PPDD si ca, din ceea ce cunoaste, aceasta ar vrea sa participe la alegerile parlamentare sub sigla USL, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Diaconescu: Ridzi e politician independent, inteleg ca ar vrea sa participe la alegeri sub sigla USL

Dan Diaconescu a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu stie de vreo candidatura a Monicai Iacob Ridzi din partea PPDD si ca, din ceea ce cunoaste, aceasta ar vrea sa participe la alegerile parlamentare sub sigla USL.

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Dan Diaconescu: Monica Iacob Ridzi este politician independent, are dreptul sa faca politica in numele oricarui partid doreste

Dan Diaconescu a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are informatii despre o presupusa candidatura a Monicai Iacob Ridzi din partea PPDD, dar ca are informatii conform.

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

UPDATE 09:17: Dan Diaconescu nu a spus de ce abia acum prezinta dovada existentei banilor Dan Diaconescu a prezentat aseara, presei, un extras de cont, pe care a hasurat anumite portiuni. --- *UPDATE 08:49: Dan Diaconescu va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor statului Dan Diaconescu a anuntat ca va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:35: Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:31: Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa. ----- Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

O viziune cu poporul Dan Diaconescu

Si atunci am inteles titulatura partidului: exista intr-adevar poporul Dan Diaconescu. De fapt, ma intalneam in fiecare zi cu poporul Dan Diaconescu pe strada, in autobuze si in magazine, fara sa stiu insa cum il cheama. Cu vreo douazeci si cinci de ani in urma incercasem fara succes sa gasesc poporul Ceausescu-Romania, despre care se tot vorbea iar acum lucrurile se intamplau pe dos: poporul il stiam, doar numele lui imi scapa. Dan Diaconescu m-a lamurit.

Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

Realizatorul TV Dan Diaconescu nu va mai depune, joi, plangere la Parchetul General pentru ca e plecat din tara, transmite Realitatea TV. Dan Diaconescu ar fi trebuit sa depuna plangere impotriva fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu, si a premierului Victor Ponta referitor la esecul privatizarii Oltchim. Dan Diaconescu trebuia sa depuna si o plangere impotriva Ministerului Economiei. Se pare ca Diaconescu se va intoarce in tara in cursul zilei de joi. Citeste si: Remus Vulpescu si-a dat .

DNA il poate cerceta pe Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul licitatiei Oltchim.

Directia Nationala Anticoruptie DNA) are competenta de a investiga faptele reclamate de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) impotriva lui Dan Diaconescu, patronul OTV, potrivit unei comunicari, la solicitarea Mediafax, a Ministerului Public. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a sesizat Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in .

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri ...

14:00 - Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri impotriva premierului Victor Ponta si impotriva fostului presedinte al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizari, Remus Vulpescu, in cazul Oltchim. Diaconescu a declarat in fata sediului Parchetului ca privatizarile pe care guvernul Romaniei sunt toate oneroase sau pigmentate cu spagi, prin urmare toate sunt sortite esecului. Presedintele PP-DD a subliniat, de asemenea, ca plangerile sunt urmarile .

Vasile Blaga: Continua circul inventat de dl Ponta. Ne-a tinut intr-un circ de vreo 2 luni si ceva cu referendumul, a inventat circul cu Dan Diaconescu ca sa nu intrebe nimeni de guvernare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca declaratiile lui Dan Diaconescu de joi seara continua circul inventat de dl Ponta. A inventat, binomul Ponta-Antonescu, ne-a tinut intr-un circ de vreo 2 luni si ceva cu referendumul. A inventat circul asta cu Dan Diaconescu, ca sa nu intrebe nimeni de guvernare ca poate discutam si despre asta, si mai departe a inventat si circul de la CSAT, crezand ca ii scapa ceva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )